Popular Today

Isnin, November 19, 2012

Siapa PAS nak hukum keIslaman orang lain!!

Ini akibatnya bila sampai mati pun tapi mahu pegang jawatan lagi..

Bukan setakat tu PAS pula menyamakan diri mereka sebagai nabi.. mana taknya.. bila PAS menyebut sama macam nabi Noh yang boleh doakan kemusnahan umatnya.. PAS juga boleh doa kemusnahan UMNO.. dah sesat dah PAS ni..  kita tahu nabi Noh AS ialah seorang Nabi.. tapi PAS ni parti politik je.. title tok guru pun atas gelaran sendiri.. sendiri angkat bakul..

Tapi PAS menganggap dia ni lebih dari tuhan.. kerana boleh menghukum orang lain.. kapirlah.. murtadlah.. siapa PAS untuk hukum keIslaman orang lain!!Selepas adiknya mendoakan kehancuran UMNO dan Barisan Nasional (BN), Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat pula memberi gambaran bahawa UMNO merupakan sebuah parti yang murtad kerana menolak dan memperlekehkan Islam dalam dasar parti itu.

Dengan mempersoalkan sama ada parti itu kini menganut agama Kristian, Buddha atau pun sebuah parti politik yang tidak mempunyai agama.

Kita tahu bahawa banyak ajaran yang rosak dalam PAS sebenarnya dibawa oleh Nik Aziz yang banyak mengeluarkan fatwa-fatwa politik..

Inilah bukti bahawa bila agama digunakan untuk tujuan politik.. yg salah pun boleh jadi betul semata-mata atas alasan politik!!

Tiada ulasan:

Kongsi Link Anda