Ahad, Mac 14, 2010

Media Barua DAP, China Press pembohong!!

Dalam Islam meletakkan panduan hubungan yang jelas antara Islam dan bukan Islam.

Islam menyanjung bukan Islam yang sentiasa menghormati Islam dan Islam sentiasa memberikan haknya kepada golongan ini. Mereka ini dikenali dengan Kafir Zimmi iaitu yang sentiasa mahukan keamanan.

Namun di dalam Islam terdapat satu golongan diminta untuk umat Islam berhati-Hati dan berperang, jika mereka menyerang umat Islam iaitu Kafir Harbi @ kafir yang menentang.

Golongan Kafir Harbi ini ialah golongan yang ekstremis yang sentiasa menentang Islam dan pemimpin mereka.. Sebagaimana yahudi yang sentiasa mahu jatuhkan Islam palestin.

Mereka ini disokong oleh media mereka yang sentiasa menjadi lidah pembohong dan penipu serta memutar belitkan fakta dan kebenaran.

Dalam konteks Malaysia, kAFIR Harbi yang menentang Islam dan pendokong Islam di negara ini iaitu bangsa Melayu dan pemimpinnya iaitu DAP serta proksi Pakatan Rakyat.. Termasuk PAS dan DAP..

Lidah mereka ini ialah akbar dan media yang mendokong perjuangan sesat mereka yang dipenuhi dengan pembohongan dan perkauman seprti Malaysia kini, Malaysia Insider, Harakah, Suara Keadilan, china press, nan yang siang pau, sin chiew Jit Poh dan banyak lagi.

Sebelum ini akhbar Sin Chew Jit Poh, mempersenda MPM yang mengumpulkan 70 Ngo Melayu, mereka
Mengatakan Ngo ini bermimpi.. Tidakkah ini tindakan biadab, memperlekeh, mempersenda dan memainkan orang Melayu.

Jika di masukkan harakah, malaysia kini, malaysian Insider dan suara keadilan, media ini lagilah dipenuhi dengan fitnah, penipuan, perkauman, cauvanis memang dah terkenal pro pembangkang.

Sekarang akhbar cauvanis mereka, China Press membuat pembohongan jelas tentang perletakan jawatan Ketua Polis Negara. Membuat fitnah terhadap KPN, semuanya bertujuan untuk menentang kepimpinan Melayu yang mengembang dan mempertahankan Islam. Inilah yang dikatakan kafir Harbi.

Siapa dia ketua Polis Negara dikaca mata Islam.. mereka inilah yang bertanggungjawab untuk menjaga keselamatan dan hal ehwal negara dan umat Islam. Mereka inilah yang menguatkuasakan undang-undang Islam.. Adakah umat Islam nak membiarkan orang yang melindungi umat Islam di hina dan dipersendakan oleh kafir Harbi ini.

Umat Islam perlu bangun dan tentang si DAP atau kafir Harbi. Gerakan menentang Islam dan Melayu perlu dijatuhkan dan dikuburkan di bumi Melayu ni..

Tiada ulasan:

Kongsi Link Anda