Sabtu, April 04, 2009

Terkini : Pengakuan bekas 2 exco Perak terhadap Nizar!

Saksikan video terkini pengakuan 2 orang bekas Exco Perak keluar dari Pakatan Rakyat!

3 ulasan:

red rooster berkata...

Salam Bro,
Nizar ini tak patut jadi pilihan pengundi (Melayu) Bkt. Gantang. Kalau org Melayu tak sedar lg tak taulah. Sepatutnya, pilihlah calon yg 'merdeka mindanya'. Selamat berjuang!

yeop berkata...

habis tu calon BN merdeka ke mindanya. kalau dia merdeka mindanya, Pemimpin BN merdeka ke mindanya.Perampas perak dengan wang ringgit rakyat pun merdeka minda ke bro.Bro lu kena merdekakan minda u baru u dapat terima keunkan malaysia yang berbilang kaum.

priory of jenin berkata...

macam ni lah. lets be fair. dalam kerancakan kita mempromosi calon kita, baik kita tanya diri sendiri dulu. kenapa 2 orang tu mengata nizar macam-macam?
osman jailu adun tempat aku. mau tau cerita? sebab dia pegang exco tourism dulu so aku pernah propose satu projek. cut story short, dia mintak projek tu dan nak bagi aku 10%. mamat ni bodoh jugak, dia pakai bini dia register company yang nak jalankan projek tourism kerajaan negeri time tu. mungkin nizar memang dah benci dia ni? dia pulak memang dah bengang, jadi ada kemungkinan dia nak busukkan nama nizar. betul atau tak tak penting, tapi kalo jadi saksi macam takde credibility jek kan?


http://prioryofjenin.blogspot.com/

Kongsi Link Anda