Popular Today

Ahad, Februari 07, 2010

Blog rakan BPN 'dimensi' dibuat laporan polis oleh PAS

2 Komen!!!
Blog rakan BPN hari ini telah dibuat laporan Polis oleh PAS Kelantan yang mendakwa lakaran begitu mengaibkan membabitkan Nik Ajiz dan Datuk Seri Anwar Ibrahim. [rujuk sini]

Katanya beliau tidak akan teragak-agak untuk membuat laporan polis mengenai perlakuan tersebut sekiranya tiada orang berbuat demikian.

(Gambar: Mejar (B) Mohamad Ibrahim (kanan) dan Hisyam Fauzi menunjukkan salinan laporan polis)

Aku tak sangka, blog Dimensi oleh bro Jeffri boleh menjadi ancaman kepada PAS yang maha hebat. [rujuk sini]

Kepada semua sahabat blog BPN mari kita bersama pertahankan kawan kita. Jangan dibiakan kawan kita keseorangan...

Nik Aziz ni memang dah diliwat ANuwar tu.. setengah kata blog dimensi

"NAMPAKNYA PAK AJIS DAH SEMAKIN KUSUT MASAI. PAS MMG DAH TUNGGANG TERBALIK! KAKI BUAT KEPALA, KEPALA BUAT KAKI! KENAPA BARU SKRG SIBUK2 TETIBA JE NAK BERBINCANG PAK AJIS OIII?? JELAS TAKDE SAPE DARI PIHAK KERAJAAN NAK TAWARKAN JAWATAN KAT PAK AJIS SEBELUM NI. BILA DAH "BENGKAK KEPALA" TU KENE "HAGOL" DENGAN AL JUBURI BARU NAK "MINTAK TOLONG" UMNO KERRR?? ALAHAI LAWAK2!"


Ini semua tindakan terdesak PAS yang kini semakin hilang sokongan dan kini mahu mengalih pandangan terhadap isu perpaduan... Apatah lagi dengan situasi ANUwar aljuburi yang memang bersalah kerana liwat... jika tidak masakan ANUwar akan berusaha sedaya upaya untuk melewat-lewatkan kes liwat beliau.

Ayuh Jeffri, kami semua di belakang kau untuk sokongan... aku semakin semangat nak hentam PAS dan sekutunya....

KERAjaan DAP buat laporan polis terhadap DPMMPP

0 Komen!!!
Kerajaan negeri membuat laporan polis terhadap Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Pulau Pinang (DPMMPP) yang didakwa membuat kenyataan palsu mengenai kerajaan negeri.

ADUN Datuk Keramat Jagdeep Singh Deo yang mewakili kerajaan negeri berkata DPMMPP menuduh kerajaan negeri mengamalkan diskriminasi dengan menganiaya peniaga-peniaga Melayu.

"Kenyataan oleh DPMMPP adalah fitnah dan berniat mencetuskan sentimen perkauman kerana Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan tempatan, Pengurusan Lalulintas Chow Kon Yeow telah menjelaskan perkara ini berdasarkan statistik daripada pihak berkuasa tempatan," katanya kepada pemberita hari ini, lapor Bernama.

Sepatutnya kerajaan negeri jika telus sangat, kerajaan negeri patut dedahkan berapa banyak jumlah tender yang telah diberikan kepada bumiputra dan bukan bumi putra... dedahkan berapa banyak kedai melayu yag telah dirobohkan berbanding kedai bukan Melayu yang dirobohkan.

Rakyat nak tahu pendedahan kerajaan negeri.... sejauh mana telusnya mereka ni... nampaknya kerajaan negeri melalui laporan polis ini tidak berniat nampaknya untuk mendedahkan hal sebenar....

Kongsi Link Anda