Popular Today

Rabu, Mac 10, 2010

Akhar Cina biadap terus mempersoalkan Melayu

4 Komen!!!

PANAS bila aku terbaca isu-isu akbar Cina yng terus mempersoalkan kepentingan Melayu.

Gerakan untuk menghapuskan Melayu oleh DAP dan sekutunya tidak pernah terpadam... dari dahulu, kini dan selamanya.. Ini terbukti sejak sebelum sejarah Malaysia ditubuhkan.

Selepas penubuhan Malaysia tragedi 16 Mei adalah manifestasi kebiadapan bangsa Cina terhadap penduduk Melayu sehingga menyebabkan berlakunya pertumpahan darah dan kejadian yang tidak diingini.

Setelah lama mereka menyepi.. kini mereka kembali kepada perangai asal mereka yang biadap dan kurang ajar terus mempersoalkan kepentingan orang Melayu.

Orang Melayu patut tahu siapa musuh mereka sebenarnya iaitu CINA yang dinaungi oleh DAP dan proksinya termasuklah Ngo dan akhbar mereka yang memainkan sentimen menamkan kebencian terus kepada orang Melayu.

Orang Melayu patut mengetahui bahawa strategi mereka untuk menghapuskan Melayu:
1. memusnahkan semua institusi yang Melayu berada di situ iaitu seperti Felda, UITM dan sebagainya.
2.Sesiapa yang berjuang untuk Melayu akan diserang atas nama perkauman seperti UMNO dan baru-baru ini pula PERKASA.
3. Sesiapa yang menyerang Melayu akan didokong sebagai pejuang seperti PAS dan PKR.

Ini semua taktik barat dan Yahudi dan ditaja oleh Singapura.. yang mahu hapuskan kaum asal dan pribumi!!

Mereka menuduh UMNO, Perkasa, Uitm, Felda, Polis dan sebagainya sebagai perkauman sedangkan mereka juga sibangsat melalui parti mereka DAP dan PAP serta proksi mereka seperti PAS dan PKR. Melalui Akhbar mereka seperti Malaysiakini, Malaysian Insider, Nan Yang Siang Pau, Sin Chew Jit Poh yang memainkan isu perkauman. Melalui Ngos mereka seperti kesatuan Guru Su Qiu, Dong Zong, Majlis Peguam, Merdeka Centre dan banyak lagi.

kenapa Institusi seperti UITM, FELDA, POlis, SPRM, PERKASA, UMNO, MPM, TENTERA dan Institusi diRaja!!!.. kerana mereka merupakan majoriti Melayu yang berada disitu. Merupakan hulubalang yang mempertahankan kedaulatan Melayu.. Institusi ini akan dihina, dipiajk dan diperlekah. dan lebih malang lagi.. orang melayu yang dibayar DAP ini juga turut serta..

Mereka semua memainkan isu perkauman dalam akhbar-akhbar mereka. Mereka mempersoal kepentingan Melayu tetapi adakah Melayu mempersoalkan kepentingan mereka seperti ekonomi yang patut diagih sama rata, dalam ekonomi yang kerajaan memberi Kouta terhadap Melayu pun Cina terus kaya, jadi apa masalahnya... gaji pekerja Melayu di syarikat Cina lebih rendah dari pekerja mata sepet ditempat yang sama...

Isu kesatuan Melayu yang dibawa oleh MPM sebagai contoh telah diperlekeh oleh DAP biadap ini. Segala usaha yang mahukan Melayu bersatu pasti di halang oleh Cina. Kesatuan UMNO dan PAS tidak boleh berlaku kerana si Cina DAP bangsat. Kerana mereka tahu jika Melayu bersatu mereka susah, mereka mahu jadikan Melayu hamba mereka, golongan kelas kedua, mereka mahu jadikan Melayu di Malaysia sebagai Melayu Singapura yang tinggal pada nama, walaupun ada perlembagaan tapi tidak berguna.

Kita jangan lupa bagaimana Singapura berjaya menunudukkan Melayu di sana, demokrasi ialah mengnai jumlah dan nombor.. siapa majoriti dia akan memerintah, Singapura sehingga sekarang mengimport ramai pekerja Cina asing yang diberi warga negara penuh.. dan ini boleh berlaku, jika mereka dapat kuasa di Malaysia, mereka boleh import 1.3 bilion rakyat Cina untuk diberi kewarganegaraan Malaysia, mereka berhak untuk mengundi. Ini dah berlaku di Singapura dan boleh berlaku di Malaysia.

Jangan beri muka sangat kepada Cina ni, akhir sekali kita akan dipijak... orang Melayu pula jangan terikut dengan gerakan anti Melayu ni... kalau Cina dihalau mereka boleh balik ke tanah besar China.. tapi kalau orang Melayu dihalau.. mereka nak ke mana!

Presiden ANAK 'haram' ditangkap di Raub

0 Komen!!!

Semalam baru di ceritakan si mamat ni... Siapa lagi kalau bukan si presiden ANAK haram merangkap jawatankuasa Pusat PAS, Mazlan Aliman ni..

Petang semalam ANAK haram berkata, polis tidak memberitahunya sebab beliau ditangkap. Namun beliau tidak menolak kemungkinan penangkapan itu ada kaitan dengan ceramah politik di Felda Klau, Raub petang tadi.

AKu memang sokong Polis tangkap mamat ni.. adanya pun menyusahkan... kalau bercakap, mulut busuk macam sampah...

Artikel berkiatan : ANAK 'ngo haram' upahan pakatan rakyat

Kongsi Link Anda