Popular Today

Selasa, Januari 31, 2012

Syabas PKR : Selangor sediakan peluang pelacuran dan perjudian!!!

0 Komen!!!
Hebat Selangor banyak menyediakan peluang pekerjaan termasuklah pelacuran dan perjudian....

Tahniah juga kepada EXCO Agama merangkap MB Selangor kerana berjaya menggalakkan aktiviti pelacuran dan perjudian terus berkembang di Selangor....


Inilah Akibatnya bila PAS terus menjadi Syaitan bisu!!!!

Sindrom PAS ( Pecat Ahli Sendiri)

1 Komen!!!
PAS kini sedang mengalami sindrom PAS (Pecat Ahli Sendiri).. ianya berikutan ketidakpuasan hati ahli parti tersebut terhadap dasar dan gaya kepimpinan parti tersebut..

Walaupun di nafikan oleh Salehudin Ayub, Naib Presiden PAS (klik sini).. namun hakikatnya sindrom ini semakin ketara berlaku dalam PAS.. selepas memecat Hasan Ali tanpa memberikan pengadilan sewajarnya.. kini Azizan pula sedang berhadapan sidrom PAS.. ianya akibat Azizan pertahankan Auku.

Apa yang berlaku dalam PAS menunjukkan parti PAS bukanlah parti yang demokratik tetapi autokratik.. kuku besi.. tiada ruang untuk berbeza pendapat dan memberikan pendapat kepada ahli mereka.. PAS tuduh BN tiada kebebasan bercakap.. tapi PAS patut cermin diri sendiri...

Apatah lagi kini PAS dilihat umpama boneka DAP dan PKR yang semakin jelas... siapa yang menderhaka pasti akan medapat hukuman... tiada kasihan kepada penderhaka... sebenarnya ramai yang tidak puashati... tapi takut... Syabas kepada DD Hasan Ali yang jelas mempunyai keberanian mengatakan bahawa PAS adalah Pak Turut dalam Pakatan (kil Sini).. walaupun terpaksa membayar harga yang mahal... termasuklah hilang kedudukan dan jawatan..

Namun apa sangat jawatan dan kedudukan sedangkan kepala dipijak, maruah diratah oleh DAP dan PKR.. Islam tidak boleh ditegakkan... Melayu tidak boleh dimertabatkan!!!!


Lebih 5,000 kehadiran : Selangor terus bergegar!!!

3 Komen!!!
Siapa kata ahli UMNO dan PAS tidak boleh duduk bersama...

Lihat sahaja gambar dibawah ini.. hakikatnya bangsa Melayu dan umat Islam jika betul-betul mencari titik pertemuan pastinya perpaduan terbina.....
gambar : GAP

Selangor akan terus bergegar... ANwar dan kuncu-kuncunya pasti tidak senang duduk... kehadiran lebih 5,000 orang pada ceramah Hassan Ali malam tadi di Shah Alam membuktikan beliau bukan kecil anak yang boleh diperkotak-katikkan oleh pemimpin Pakatan!!!

Mesej utama ialah tolak Khalid Gereja.. tolak ANuwar dan tolak Pakatan!!!!

Kongsi Link Anda