Popular Today

Isnin, April 19, 2010

Panas!!! : Zaid mengaku minum arak

0 Komen!!!
Kata orang on record dakwaan hangat yang mengatakan Datuk Zaid Ibrahim adalah peminum arak bukan satu cerita dongeng.Jika sebelum ini ia menjadi bualan antara ya ke tidak kini satu dunia sudah dengar calon PKR kawasan Hulu Selangor ini mendakwa beliau sudah insaf.

Dalam ertikata lain beliau mengakui itu adalah kisah benar. Ahad para wartawan memburunya di Hulu Selangor kerana isu mendakwa beliau peminum arak tegar semakin memuncak. Ini lebih-lebih lagi dengan kenyataan Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim yang semacam menilai keislaman orang di Kota Bharu yang pernah terima Zaid sebagai Ahli Parlimen pada tahun 2004 lebih konservatif dari orang Islam di Hulu Selangor.

Dakwaan Zaid peminum arak tegar…” Dia pergi Haji …Insyallah perubahan lepas balik Haji”- kata Haji Hadi

[ Antara gambar dan lakaran yang didapati tersiar dalam internet yang mendakwa Datuk Zaid Ibrahim peminum arak tegar]

Lagi pendedahan berkaitan :

Zaid: Minum arak cerita lama

Arak:Zaid mengaku tapi dakwa itu ‘masa muda dulu' dan enggan bersumpah

Gambar Zaid Ibrahim bersama wisky

GEMPAR! SELAIN DARI KAKI BOTOL, ZAID JUGA SUKA BERJUDI! MESTI BACA!

PANAS!!! : Bendahari PKR Hulu Selangor umum keluar Parti

1 Komen!!!

Bendahari PKR Hulu Selangor, Dr Halili Rahmat hari ini mengumumkan keluar daripada PKR dan menyertai Umno.

Dr Halili Rahmat merupakan seorang pakar bedah saraf dan dikatakan mempunyai hubungan yang rapat dengan keluarga Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Sebelum ini, beliau disebut-sebut antara yang disenaraikan untuk bertanding mewakili PKR dalam pilihan raya kecil parlimen Hulu Selangor.

Bagaimanapun, Anwar kemudiannya mengumumkan pemilihan penyelaras Pakatan Rakyat, Datuk Zaid Ibrahim untuk bertanding dalam pilihan raya kecil tersebut.

Anak kelahiran Ulu Yam, Dr Halili pernah dua kali bertanding dalam pilihan raya umum sebelum ini pada 1999 (Hulu Selangor) dan 2004 (DUN Batang Kali), tetapi tewas kedua-duanya.

kata Aspirasi : Jom keluar beramai-ramai dari Parti Kubur Rakyat @ PKR !!

Sumber : Rujuk SiniKongsi Link Anda