Popular Today

Ahad, Mac 29, 2009

POSTER DERHAKA TERKINI !

1 Komen!!!

Muslimat PAS mula memberi beras dan duit kepada pengundi?

9 Komen!!!
Nampaknya PAS kali ini sanggup menggunakan apa cara walaupun menggunakan politik wang ataupun rasuah pengundi untuk mendapatkan undi rakyat.

Parti yang diwar-warkan bersih rupanya bukanlah bersih sangat. PAS telah memberikan beras dan wang RM 50 kepada setiap pengundi melalui program lawatan rumah ke rumah yang dibuat oleh Muslimat PAS. Penduduk kampung Tebok, Permatang Raja mendakwa PAS menggunakan strategi kotor ini untuk mendapatkan undi mereka.

Guru di Sek. Keb. Padang Gajah Trong dikesan berkempen untuk pembangkang

6 Komen!!!
Baru hari pertama berkempen, tindakan guru berkempen dengan menunjukkan gambar Nik Aziz dan Anwar Ibrahim di Sekolah Kebangsaan Padang Gajah telah di kesan oleh ibubapa murid-murid sekolah tersebut.

Menurut maklumat, ibu bapa murid-murid mendakwa guru atau usataz mereka menunjukkan gambar Nik Aziz dan Anwar sambil meminta ibubapa murid-murid tersebut mengundi calon Pas.

Tindakan guru yang pro pembangkang ini sememangnya menjadi aktivis pembangkang di dalam kawasan sekolah sejak lama lagi. Sebab itu, hari ini mereka lebih cenderung mengajar murid-murid berpolitik di sekolah dari mengajar mata pelajaran yang sepatutnya diajar.

Mereka ini umpama duri dalam daging dalam perkhidmatan kerajaan, kerana tidak bersama dengan matlamat dan aspirasi kerajaan. Mereka ini patut cari kerja lain dan jangan makan gaji bersama kerajaan jika tidak membawa aspirasi kerajaan. Tidak mungkin aspirasi kerajaan akan terlaksana jika guru-guru ini membuat tindakan yang sebaliknya.

'Raja Ngah'

2 Komen!!!


Beginilah rupanya kerajaan Boneka DAP......

Kongsi Link Anda