Popular Today

Ahad, Julai 24, 2011

Dap Rasis terus perlekeh Suruhanjaya Diraja

0 Komen!!!
Kebelakangan ini DAPigs nampaknya terus cuba mengelirukan rakyat berhubung keputusan Suruhanjaya diraja berkaitan kematian Teoh Beng Hock...

Manakan tidak!!! Isu ini diperlukan DAPigs untuk memperkudakan keluarga Teoh Beng Hock bagi meneruskan talian hayat DAPigs.

Sebenarnya isu ini sepatutnya dah lama selesai namun disebabkan DAP yang terus perkudakan keluarga Teoh Beng Hock untuk politikkan kematian Teoh Beng Hock dengan tujuan untuk membodohkan rakyat dengan memberi imej buruk kepada kerajaan...

Apa yang patut diambil perhatiann ialah tindakan Dap terus pertikaikan Keputusan suruhanjaya di Raja menujukkan PARTI CINA RASIS ini mahu perlekehkan Suryhanjaya ini...

Anggota Panel Perundingan dan Pencegahan Rasuah Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Syed Akhbar Ali berkata, tindakan itu juga boleh dianggap seperti tidak menghormati segala undang-undang yang terdapat di negara ini.

"Saya tidak faham mengapa mereka tidak boleh terima keputusan tersebut pada hal suruhanjaya itu ditubuhkan atas kehendak orang ramai dan mengikut proses undang-undang dan Perlembagaan negara.

"Sekiranya mereka terima keputusan bila suka dan tolak keputusan apabila ia tidak berpihak kepada mereka, maka mereka tidak memberi penghormatan kepada penubuhan suruhanjaya diRaja ini!!!


Sent from my iPad

Pasca berSHIT2.0 : Pakatan PASberg susah hati penipuan terkantoi!!!

2 Komen!!!
Nampaknya usaha puak Aljuburi nak terus menipu rakyat terencat kerana segala pembohongan yang dirancang terkantoi..

Sekarang mereka persoalkan kenapa selepas 2 minggu baru keluarkan tayangan video tersebut..

pemimpin PAS katakan "Sekarang polis susah hati, kerana rakyat tidak boleh menerima tayangan skrip polis,". Sebenarnya kenyataan ini tidak tepat yang dikatakan pemimpin pembangkang ni..

Sebenarnya usaha pemimpin pmbangkang yang mahu burukkan imej polis gagal!!!

Ini membuatkan pemimpin pembangkang menerima kemaluan yang amat besar.. Cara jalan keluar ialah menyalahkan polis dan mengaitkan polis dengan UMNO.. Tapi macam biasa mereka tidak pernah bincang tentang subjek utama.. Tetapi mereka cuma nak libat pihak yang terkeluar dari subjek!!

Lihat sahajalah dakwaan Mat Sabu dahulu yang katakan pajero polis langgar beliau!!!

lepas ni jenuh la nak berbohong lagi demi menutup dusta yg nyata.

1. Tiada bukti mangkuk atas motor yang ditunjuk dlm video tersebut adalah mat sabun.

2. Land rover tadi dah tukar jadi proton waja mcm dalam citer transformers.

3. Mat Sabun tak tau beza antara land rover dgn proton waja.

4. Mat sabun tak tau beza dirempuh dgn terjatuh masa buat illegal u-turn. (poli trafik!!saman le apa lagi??)

heh. PASngok..oi..PASngok..bongoknye la..

Hakikatnya helah Puak pembangkang dah terkantoi!!!!!


Sent from my iPad

Pendedahan Suruhanjaya : Bukti DAPigs terus perkudakan keluarga Beng Hock

0 Komen!!!
Kebenaran dah terserlah.. Suruhanjaya diraja yang berlangsung lebih 50 hari dan memanggil seramai lebih 70 orang saksi termasuk pakar dari dalam dan luar negara telah memutuskan bahawa Teo Beng Hock telah mati kerana bunuh diri kerana mempunyai mentaliti yang lemah..

Ianya dibuktikan dengan kenyataan pakar dari Australia yang dipilih oleh majlis Peguam sendiri!!!

Siapa tu Majlis Peguam... Iaitu pihak yang pro kepada Pakatan... Selain itu rakyat juga jangan terlupa bahawa siapakah yang mendesak untuk menubuhkan Suruhanjaya diRaja.. Ianya didesak oleh pihak Pembangkang sendiri...

Ahli Parlimen Bayan Baru, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim berkata, ahli politik terutamanya DAP yang disifatkannya sebagai lidah bercabang di dalam dan di luar mahkamah seharusnya berhenti memperkudakan keluarga Beng Hock demi kelangsungan politik mereka.

"Kepincangan DAP telah mengakibatkan Beng Hock membunuh diri. Kepincangan DAP mengaitkan Beng Hock dalam kes rasuah dan hal-hal bersangkut-paut dengan pemberian kontrak di Selangor. Kenapa pihak lain dipersalahkan dan bukannya DAP?" katanya.

Beliau berkata, DAP sekurang- kurangnya perlu memohon maaf kepada keluarga Beng Hock kerana secara tidak langsung telah menyebabkan kematiannya selain perlu membayar sejumlah wang sebagai pampasan kepada mereka.

Fuad Zarkasyi pula berkata "Pembangkang memang tidak mahu isu itu selesai sebab mereka hidup atas isu. Jika tidak ada isu mereka akan terus berasa bimbang kerana tidak boleh menimbulkan rasa benci rakyat kepada kerajaan.

"Dulu pembangkang yang menuntut suruhanjaya ditubuhkan, tetapi apabila ditubuhkan mereka tidak mahu duduk dalam suruhanjaya dan sekarang keputusan sudah ada, mereka tidak percaya pula,''

Nampaknya pembangkang kini semakin ketandusan kerana penipuan demi penipuan mereka semakin terdedah dan dihidu oleh rakyat!!!


Sent from my iPad

Kongsi Link Anda