Popular Today

Khamis, April 01, 2010

Isu APCO bukti Pakatan Aljuburi amal perkauman!!

5 Komen!!!

Terdapat sesuatu yang pelik terhadap isu APCO yang dimainkan oelj ALjuburi ini.. Dan lebih lagi lucu bila mereka mengaitkan kerajan dengan APCO.. tetapi tidak mengaitkan ANuwar dengan Yahudi!!!! Mereka menuduh UMNO tetapi mereka menyembunyikan fakta hubungan ANuwar dengan yahudi!!

Selain tu juga dalam isu APCO juga, Pakatan perlu menetapkan pendiriannya samada mereka mangamalkan perkauman ataupun tidak!!

Pakatan mengatakan bahawa mereka tidak mengamalkan perkauman.. tetapi apakah yang dinamakan tindakan mereka ini.. tindakan mereka mempersoalkan Israel sama juga seperti mereka mengamalkan perkauman.. sebab perkauman tidak patut ada perbezaan!

Apakah makna perkauman yang diamalkan oleh Pakatan Aljuburi.. adakah tentangan terhadap APCO kerana ianya ada kaitan (sebagaimana dakwaan) dengan yahudi / Israel!!

"Setiausaha Pemuda PKR Syed Mikael Rizal Aidid menggesa polis agar segera menjalankan siasatan berhubung dakwaan bahawa kempen 1Malaysia dikaitkan dengan Apco dan rejim Israel."

Ini bermakna Pakatan juga mengamalkan perbezaan kaum.. jadi Pakatan juga perlu tetapkan pendirian!!.. jika mereka tidak mengamalkan perkauman , maka mereka sepatutnya menerima Israel dan Yahudi..

Bukan setakat itu mereka patut benarkan Yahudi dan Israel menyertai Pakatan!! jika mereka tidak amalkan perkauman!!

ANUwar perlu dicabar untuk menetapkan pendirian beliau terhadap Israel dan yahudi!!!! jika beliau benar-benar menentang Israel dan Yahudi beliau perlu menjelaskan kepada media antarabangsa dan membidas tokoh-tokoh yahudi!!!

Adakah ANuwar berani menentang Paul Wolfowitz, Vin Webber, Madeline Albright, Algore!!.. kita cabar ANuwar membidas hubungan beliau dengan tokoh-tokoh ini...

Janganlah ANuwar mendakwa konon UMNO ada kaitan dengan Israel, sedangkan beliaulah sebenarnya yang ada hubungan intim dengan Israel dan Yahudi!!!.

Oleh itu rakyat Malaysia perlu mencabar ANuwar dan pakatan Aljuburi supaya menyatakan pendiriannya terhadap Israel dan Yahudi... dan buktikan mereka tidak mengamalkan perkauman!!

Kongsi Link Anda