Popular Today

Selasa, Julai 15, 2014

Tiada usaha pikat Abdul Khalid - PAS

0 Komen!!!
Tiada usaha pikat Abdul Khalid - PAS
MUSTAFA: Tiada perbincangan mengenai isu menteri besar Selangor ketika pertemuan dengan Khalid
PETALING JAYA: Pertemuan antara Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim hanyalah pertemuan biasa, kata Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali.

Mustafa berkata pertemuan di kediaman peribadi Abdul Khalid di Bukit Damansara malam Sabtu lalu bukan kerana memujuk Khalid supaya menyertai PAS.

"Dia (Abdul Khalid) dah lama tak jumpa Ustaz Hadi. Masa Hadi di hospital adalah dia datang melawat.

"Saya datang rumah dia (Abdul Khalid) pun sudah lewat, sudah pukul 11 malam, dah selesai terawih.

"Biasalah orang politik macam-macam diperkatakan tetapi tidak menyentuh isu itu (isu Abdul Khalid)," katanya pada sidang media selepas Mesyuarat Majlis Setiausaha Agung Pakatan Rakyat di ibu pejabat PKR di sini, hari ini.

Gambar pertemuan antara Hadi, Mustafa dan Abdul Khalid tersebar di internet pada Ahad dan dikatakan ia ada kaitan dengan khabar angin menteri besar Selangor itu akan menyertai PAS.

Mustafa Juga sekali lagi mengulangi pendirian PAS bahawa isu pertukaran menteri besar Selangor hendaklah dibuat atas keputusan bersama.

"Apa-apa pun perkara ini perlu dilakukan dengan keputusan bersama. Untuk keputusan bersama kena ikut majlis presiden," katanya.

Kongsi Link Anda