Popular Today

Rabu, Februari 08, 2012

Pas dan DAP terus bergaduh di Johor

1 Komen!!!
Sebagaimana yang rakyat tahu, Pesuruhjaya Pas Johor telah sibuk mengatur kabinet kerajaan PAS Negeri Johor jika pakatan Rakus berjaya menawan Johor.(klik sini)

Inilah sebenarnya wajah Pas yang gila kuasa, belum apa-apa dah fikir nak kan jawatan MB .. Bukan setakat itu sahaja, bahkan dah tentukan siapa yang bakal menjadi Mb...

Yb Salahudin Ayub telah dicanang-canang bakal menjadi Mb sekiranya Pakatan Menang.. Namun dalam keluarga Salahudin bukan nama dia sorang sahaja akan menjadi Mb bahkan adik beradik beliau iaitu Ghazali Ayub juga dijangka bertanding di Kukup.. Maka dinasti Salahudin akan bermula di Johor...

Namun menariknya.. Apa yang Pas cakap umpama mimpi di siang hari hari apabila kenyataan Pesuruhjaya Pas Johor disanggah oleh Pengerusi Dap Johor iaitu Yb Boo cheng hau yang menegaskan Pakatan masih belum membincangkan mengenai jawatan MB...

Nampak sangat Pas ni sangat gila kuasa dan sanggup menjadi bonkeka DAP.. Kerana realitinya kerusi PAs sikit sahaja, kerana kawasan Melayu adlah kubu kuat Umno.. Maknanya DAP atau PKR yang bakal menjadi MB.. Namun apakan daya.. PAS lebih sudu dari kuah!!!! Pas bakal menjadi MB boneka sebagaimana di Perak!!!!Azizan letak jawatan???

0 Komen!!!
ALOR SETAR 8 Feb. - Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak hari ini berkata, beliau tidak meletakkan jawatan seperti yang dilaporkan oleh beberapa portal berita.

Azizan, yang menyifatkan laporan portal berita itu sebagai kebudak-budakkan, berkata, spekulasi beliau meletakkan jawatan itu adalah serangan psikologi oleh orang yang takut akan kepimpinan dan tindakan tegas beliau.

"Sejak malam tadi, saya terima panggilan berkenaan perkara itu. Saya tidak akan melayan perkara itu... ini macam budak-budak. Mereka serang saya kerana mereka tidak yakin dengan diri mereka,” katanya ketika dihubungi. (klik sini)

Kongsi Link Anda