Popular Today

Rabu, Mei 20, 2009

Pas Semakin Mencemarkan Islam

0 Komen!!!
Demi mencapai kemenangan sudah tidak mengira sesuatu itu halal atau Haram, malam tadi satu ceramah pembangkang yang sepatutnya dihadiri oleh Nizar Menteri Besar Makamah Tinggi, tetapi diganti oleh penceramah DAP yang membaca ayat suci Al.Quaran di Perak semasa pilihanraya kecil Bkt Gantang yang lalu.

Dalam ceramahnya menyatakan beliau telah diberi kebenaran oleh Tok Guru Nik Aziz untuk membaca ayat2 Al Quran dan kalau saya baca dapat pahala, yang sedihnya penyokong di bawah terus bertakbir Allah Huakbar.

Ingatlah sebagaimana firman Allah SWT yang bermaksud ' tidak akan redha Yahudi dan Nasrani sehingga kamu mengikut agama(ajaran) mereka'.. adakah ayat Al-Quran ini tidak lagi memberi apa-apa makna kepada penyokong PAS..

Umat Islam dalam pembangkang sudah jadi kacaubilau, sudah tak dapat menilai sesuatu yang ditegah dalam agama, 'seratah' tidak berpendidikan agama, tapi tau jugalah halal haramnya, sedangkan wanita Islam didalam haid diharamkan membaca ayat2 suci Al. Quran, malah kita yang tidak ada wudhu' tidak boleh memegang kitab suci itu tanpa berlapik.

Islam semakin lama semakin tercemar akibat ajaran songsang PAS... Halal di kata haram, haram di kata halal, rasuah di kata hadiah, ayat suci al-quran dijaja-jaja sehingga kaum kafir yang tidak sepatutnya pun membaca potongan ayat Al-quran.

Sebab itu diakhir2 ini fatwa2 yang dikeluarkan oleh Nik Aziz sangat bertentangan dengan agama, tapi malangnya pengikut dan penyokong Pas yang tahu dan faham agama sama mengiakan apa yang di fatwakan oleh Nik Aziz, salah atau betul, tak berani nak membantah, hanya jadi pak turut sahaja apa yang dinyatakan oleh Tok Guru Mereka, Tok Guru adalah Manusia bukan Malaikat dah tentu buat kesilapan, tetapi penyokong Pas menanggap Nik Aziz maksum,

Inilah akibatnya apabila Islam PAS muncul daru ajaran ulama 'mee celup' mengaku ulama... sehingga menghancurkan ajaran Islam yang sebenar...
http://seratah.blogspot.com

Kongsi Link Anda