Popular Today

Ahad, Disember 12, 2010

Panas!!! Perisik Singapura dan Asutralia mengesahkan Anwar memang meliwat

3 Komen!!!
Wa.. Gampang..

Ini semua tipu ni.. Mana ada anwar meliwat.. Kalau menjubur ada kot..

Betul aku tak percaya.. Habis macam ne pula perisik Singapura dan Australia kata Anwar meliwat..

Menurut akhbar Australia, The Sun-Herald, kabel tersebut mendedahkan bahawa pegawai perisikan Singapura dan menteri kanan Lee Kuan Yew telah memberitahu pejabat Agensi Perisikan Australia bagi Penilaian Nasional (ONA), bahawa "ketua pembangkang Anwar 'memang melakukan dakwaan perilaku yang sedang dihadapinya'. "

Dokumen tersebut menyatakan bahawa mereka memberitahu ONA bahawa mereka membuat penilaian ini berdasarkan ''technical intelligence", yang menurut The Sun-Herald berkemungkinan berkaitan dengan komunikasi yang dipintas.

ONA juga mencatatkan sebagai berkata bahawa musuh-musuh politik Anwar merekayasa keadaan dari mana dakwaan liwat muncul.

"'ONA menilai, dan rakan sejawatan mereka di Singapura setuju, bahawa 'itu adalah rekayasa dan beliau mungkin menyedarinya, tetapi masuk juga ke dalamnya'," lapor The Sun-Herald yang memetik kabel tersebut.

Anwar, 63, sedang dibicarakan atas tuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan, 24, di sebuah kondominium di Bukit Damansara pada 26 Jun 2008.

Anwar telah menafikan tuduhan itu dan menyifatkannya sebagai usaha kedua kerajaan BN untuk menjejaskan karier politiknya. Beliau telah dipenjarakan pada 1999 atas tuduhan yang sama.

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Cukuplah Nik Aziz... letaklah jawatan

4 Komen!!!
Agaknya dah tiada pemimpin pelapis agaknya kat Kelantan ni.. manakan tidak.. kalau dah badan tidak terlalu sihat, asyik sakit... rasanya patut dah letak jawatan...

Atau Nik Aziz nak pegang jawatan MB sampai akhir hayat macam Firaun....

Atau Nik Aziz memang tak percaya dengan kepimpinan PAS Negeri Kelantan...

Ataupun Nik Aziz tengah tunggu 'timing' sesuai nak lantik anaknya jadi MB..

Apa-apapun semuanya terpulang pada Nik Aziz..

Cukuplah Nik Aziz.. Allah dah bagi isyarat tu... kalau nak jadi macam Firaun boleh lah perintah sampai akhir hayat...

Kongsi Link Anda