Popular Today

Selasa, Mac 03, 2009

MB Haram dan Speaker Haram Jadah....???

18 Komen!!!
Geli hati ada, kelakar pun ada, geram pun ada dan sedih pun ada..... Politik Bawah Pokok pulak... inilah hasil politik Anwar Ibrahim dan Pakatan Perosak Rakyat yang dijulang-julang dunia dan penyokong pakatan perosak rakyat. 24 jam tidak habis-habis berpolitik.

Tidak cukup demonstrasi di jalanan, berbaring di atas jalan dan kini mesyuarat DUN haram di bawah pokok oleh MB Haram dan Speaker Haram Jadah.... itupun ada yang mengatakan pakatan Perosak rakyat ni lebih tenang menghadapi isu-isu semasa. Kalau melenting lebih teruk adalah kan..

Inilah nama demokrasi cara Pakatan Perosak Rakyat, apabila titah Sultan tidak dihormati, Speaker pula lebih berkuasa daripada Sultan. Dewan DUN yang mulia dijadikan medan mainan politik kanak-kanak Pakatan Perosak Rakyat dan bukannya Dewan untuk membela rakyat tetapi merosak rakyat.

Mahkamah juga dibelakangkan apabila mengadakan sidang tergempar tanpa menunggu keputusan mahkamah. Dengan contoh-contoh pemimpin seumpama ini layakkah untuk memimpin negara? Semuanya main langgar semacam, keputusan ikut sukahati dia, nasihat bapak samseng Anwar Ibrahim sahaja dipakai, nasihat dan titah sultan tidak diikuti.

Sudah terang lagi bersuluh, jika semua ADUN BN dan 3 ADUN bebas hadir dalam sidang Dewan Pokok ini pastinya kerajaan Pakatan Rakyat Perak dan tumbang, cuma cara bacul dan pengecut oleh Pemimpin Pakatan Perosak Rakyat main 'demokrasi' ala haram jadah..... inilah jadinya.. namun ramai juga pencacai mereka yang mengikutnya..

Sebenarnya ramai orang Melayu bertanya kenapalah si ke**** 2 e*** ni tak dapat diselesaikan.... semakin kurang ajar nampaknya. Kenapalah orang Melayu berlembut sangatlah pada mereka ni....

Tak de ke orang Melayu yang agak 'gila' sikit yang boleh sergah puak-puak ni.... si Karpal sing dah kena sergah dah di Parlimen, ni sorang lagi bila pulak nak kena sergah. Nak tunjuk hero sangat pulak.....

Sepatutnya Orang Melayu sekarang patut boikot beli makanan, barangan dan perkhidmatan di kedai dan syarikat mereka ni.. Semakin lemak mereka ni.. banyak lagi la kedai orang Melayu, tak payahlah pergi ke tempat mereka ni. Rasanya banyak dah kita tolong bangsa mereka ni, kita tolong bangsa kita lagi bagus.. rasanya sudah cukup apa mereka lakukan kerosakan di bumi Melayu ni...

Kongsi Link Anda