Popular Today

Ahad, November 03, 2013

Dap terus pertikaikan kalimah Allah

0 Komen!!!
Mmg biadap Dap ini.. walaupun telah diputuskan oleh mahkamah namun masih pertikaikan penggunaan kalimah Allah khas utk Islam sahaja..
Ngar kor ming dgn jelas pertikaikan kalimah Allah yg tidak boleh digunakan di Malaysia oleh pihak Kristian.. dengan membandingkan Indonesia yg ramai penganut Islam tetapi kalimah Allah boleh digunakan oleh pihak Kristian di sana.
Ianya adalah tindakan jelas untuk menghasut pihak Kristian membenci kerajaan. Sedangkan keadaan dan perlembagaan berbeza antara Malaysia dan Indonesia.
Tindakan provokasi pembangkang harus dihentikan segera dan pihak berkuasa perlu ambil tindakan supaya tiada lagi isu ini menjadi polemik yang tidak berkesudahan.

Azizan dan Umno sentiasa saling menghormati

0 Komen!!!

Bukan rahsia lagi hubungan Azizan dan Umno sememangnya baik dan saling menghormati..

Inilah cara baik sebagai seorang pemimpin walaupun berbeza fahaman politik tetapi mengamalkan politik matang..

Bukan macam pembangkang sekarang.. mempunyai mentaliti tidak matang sehingga perkara melibatkan hal yg tidak patut di kompromi seperti isu bangsa, agama dan negara juga dijadikannya bahan politik seperti kalimah Allah, hak bumiputera..

Namun apabila ada pemimpin yang baik dan matang seperti ini.. mereka tidak disukai oleh pemimpin dalaman Pas sendiri yg mahu menjatuhkan Azizan.. kita ingat bagaimana Azizan teruk diserang oleh dalaman Pas sendiri. Kongsi Link Anda