Popular Today

Isnin, Januari 25, 2010

Parti Kroni ANuwar dah nak 'mampus' - kuburkan PKR

1 Komen!!!


Seorang lagi Pemimpin PKR meletakkan jwatan sebagai Timbalan Pengerusi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Pahang, iaitu Ahli Parlimen Indera Mahkota, Azan Ismail hari ini. (baca di sini)

Beliau memaklumkan Hasrat tersebut pada mesyuarat perhubungan parti semalam yang dihadiri semua ketua bahagian kecuali bahagian Cameron Highlands. Saya juga meletak jawatan sebagai Pengerusi Biro Keahlian PKR Pahang,” katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Alasan beliau adalah kerana kecewa dengan pentadbiran parti itu di peringkat negeri."Bagaimanapun saya masih kekal sebagai Ahli Parlimen PKR bagi kawasan Parlimen Indera Mahkota dan saya juga masih ketua bahagian Indera Mahkota,” katanya.

Dengan kenyataan beliau tersebut memang banyak bukti yang menyatakan Parti Kroni dan Rasuah ini memang mengamalkan politik hanya untuk kepentingan diri semata-mata, untuk mengenyangkan perut dan nafsu pemimpin mereka semata-mata. Ungkapan keadilan dan telus semuanya hanya palsu semata-mata untuk menipu rakyat.

Apatah lagi tuduhan jahat PKR terhadap UMNO yang bertujuan semata-mata untuk menyembunyikan kerja jahat mereka. Apa yang pemimpin PKR tidak buat!

1. Bergaduh sesama sendiri - PKR Buat!!
2. Mengamalkan kroni - PKR buat!!
3. Anti kalimah Suci Allah untuk digunakan untuk Islam - PKR buat!!
4. Negara Sekular - PKR buat!!
5. Pemimpin meliwat - PKR buat!!
6. Pemimpin berzina - PKR buat!!
7. Mempertahankan minuman Arak dijual tanpa batasan - PKR buat!
8. Mengamalkan rasuah - PKR juga buat
9. Tidak pernah mesyuarat Bahagian selama 14 bulan - PKR buat!!
10. Pemimpin bukan Islam mempermainkan ayat Quran - PKR buat
11. Menipu rakyat - PKR buat
12. Menyingkirkan pemimpin yang tidak sehaluan - PKR buat

Apa lagi yang PKR tidak semua kejahatan telah dibuat oleh pemimpin mereka
dan banyak lagi...

JOm tinggalkan parti Kroni dan Rasuah ini!!

Amaran ANUwar AlJuburi kepada Zul

0 Komen!!!
Kerana mempertahankan kesucian Kalimah Allah akibat kerja Jahanam Khalid Bishop yang bukan sahaja mencemarkan kesucian Kalimah Allah bahkan mencadangkan enakmen syariah yang memepertahankan kalimah Allah perlu digugurkan.

Akibat itu Zulkiflee Noordin hanya ada esok untuk menjelaskan tindakan beliau membuat laporan polis terhadap khalid Bishop menurut kata ANUwar AlJuburi.

Tindakan Pakatan yang menentang dasar kesucian Islam amat membahayakan akidah umat Islam di negara ini.

Laporan polis dibuat kerana dasar pakatan yang anti Islam kerana mahu mencemarkan kesucian Islam sehingga mencabar kuasa Sultan yang menjadi ketua agama.

Kerana kenyataan pemimpin PAS yang mencemarkan Islam menimbulkan rasa tidak senang di kalangan umat Islam.

Tindakan pemimpin PAS yang berdiam diri menunjukkan parti sesat ini telah hilang telurnya yang dimainkan oleh DAP.

Negara ini akan hancur kerana memiliki parti politik sesat. Ini semuanya angkara PAS ang merosakkan pemikiran umat Islam sehingga timbul pemimpin yang boleh menghina kesucian kalimah Allah.

Zaid Vs Zul : Islam Palsu Vs Islam Tulen

0 Komen!!!
Seorang Pro Kristian dan seorang Pro Islam Tulen iaitu antara Zaid Ibrahim pengikut ANUwar Aljuburi dan Zulkifli Noordin.

Zaid Ibrahim mencadangkan ahli parlimen PKR dari Kulim- Bandar Baharu, Zulkifli Noordin dipecat. "Jika dia berkata cadangan pindaan undang-undang adalah salah, ia adalah okay. Tetapi apabila dia membuat laporan polis, tindakan itu satu bentuk ugutan,” katanya pada sidang media.

Rakyat melihat bahawa pemimpin PKR kini semakin sesat bertentangan dengan ajaran Islam tulen ini semua adalah akibat tarbiah sesat tok guru-tok guru PAS yang melahirkan rakyat celaru dan sesat.

Adakah salah sebagai umat Islam mempertahankan kesucian lafzu Jalalah, Kalimah Allah yang suci, yang maha Esa.

Nampaknya pemimpin PKR semakin buta hatinya, kesucian kalimah Allah diperdagangkan demi mendapatkan undi. Sebagaimana kita mengenai Anuwar sebagai AlJuburi, Zaid Ibrahim juga terkenal dengan liberalnya..

Jika manusia sebegini menjadi pemimpin maka Islam akan terhapus sedikit demi sedikit, Adakah umat Islam akan membiarkan perkara ini berlaku, tentunya tidak, oleh itu orang Melayu dan Islam perlu jelas mereka ini ialah penjual agama dan negara. Mereka telah menipu Islam dan Melayu dan begitulah mereka sampai bila-bila. Dan mereka ini adalah boneka hidup DAP.

PKR anti pemimpin pertahan kalimah Allah

1 Komen!!!
Angkatan Muda Keadilan (AMK) menggesa pucuk kepimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR) mengambil tindakan disiplin terhadap wakil rakyatnya Zulkifli Noordin yang membuat aduan di Akta Hasutan terhadap Ahli Parliman Khalid Samad.

Ketua AMK Shamsul Iskandar Mohd Akin berkata Zulkifli Noordin tidak sewajarnya membuat aduan polis meminta rakan sejawatannya dari PAS itu disiasat di bawah Akta Hasutan.

“Tindakan Zulkifli Noordin bertentangan dengan prinsip dan semangat Pakatan Rakyat,” kata beliau pada sidang media di sini hari ini.

“Kami sangat kesal dengan tindakan beliau yang bertentangan dengan rangka kerja bersama Pakatan,” kata beliau selepas mesyuarat AMK di sini.

“Kami juga mencabar beliau tampil dan menjelaskan kepada AMK berhubung tindakannya... kami mencabar beliau agar berdebat dengan kami atas prinsip agama Islam dan ilmu. (baca selanjutnya di sini)

kata AB : Semakin hari semakin Jelas bahawa PKR memang anti pemimpin yang pertahankan kalimah Allah. Walaupun terdapat ahli mereka yang cuba mempertahankan kalimah Allah, maka mereka akan berhadapan dengan hukuman.

Adakah pemimpin begini umat Islam hendak harapkan untuk mempertahankan, tentu tidak mungkin. Ini semua berlaku angkara PKR dan PAS yang semakin rosak akidahnya akibat menjadi boneka DAP jahanam.

Adakah salah umat Islam mempertahankan kalimah Suci Allah SWT?...

Atau PAS sudah terlalu sesat untuk mempertahan kesucian kalimah Allah?

Nauzubillah min zalik..

Amarah Rakyat Johor terhadap Blogger PAS biaDAP!!

0 Komen!!!


JOHOR BAHRU: Polis menubuhkan satu pasukan khas bagi menyiasat blog yang dikatakan menghina Almarhum Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail, yang mangkat kelmarin. Ketua Polis Johor, Datuk Mohd Mokhtar Mohd Shariff, berkata sebanyak 25 laporan polis diterima daripada pelbagai pihak di seluruh negeri ini yang dukacita terhadap penulisan blog http://adukataruna.blogspot.com itu.

"Kita akan cari dan heret mereka ke mahkamah," katanya sambil menegaskan kesalahan itu adalah sangat serius dan tidak dapat dimaafkan. Mohd Mokhtar berkata, kes itu disiasat mengikut Akta Komunikasi dan Multimedia serta Akta Hasutan 1948. - Berita Harian

Kongsi Link Anda