Popular Today

Rabu, Mei 26, 2010

Ingat MIC bapak dia yang punya ke!!

9 Komen!!!

Biadap... itulah kata-kata yang keluar oleh TS Muhyidin terhadap anak Samy Vellu yang bertindak biadap dan keterlaluaan.

Ianya adalah masalah dalaman parti MIC yang diterajui Datuk Seri S. Samy Vellu tidak patut dikaitkan dengan UMNO apatah lagi menuduh UMNO melakukan ‘pembunuhan politik’ (political assassin) untuk memecahbelahkan parti komponen Barisan Nasional (BN)

Amaran TPM “Jangan kaitkan UMNO dalam soal itu. Ia satu perbuatan yang bagi saya bukan sahaja tidak adil tetapi biadab,”

Menurut Muhyiddin, tuduhan Vell Paari tidak adil lebih-lebih lagi ia dibuat kerana beliau mempunyai kepentingan sebagai anak kepada Presiden MIC.

Kenyataan ini amat tepat sekali.. jangan bagi muka budak keling biadap ni.. Siapa dia Vell Pari nak buat kenyataan biadap.. apa jawatan dia dalam MIC, jawatan dalam Anggota Jawatankuasa Kerja Pusat MIC pun sebab dilantik olek bapak beliau.. Ingat MIC bapak dia yang punya ke!!!

Nampaknya bapak kencing berdiri, anak kencing berlari-lari.. perangai lebih teruk daripada bapa, adakah ini bakal menggantikan kepimpinan MIC yang kurang ajar dan biadap.. ini bukan negara India boleh cerita hero tamil..

Tidak cukup ke 30 tahun Samy Velu menjadi presiden MIC, berapa lama lagi nak jahanamkan MIC dan kaum India di negara ini. Berapa banyak projek yang Mr Samy dapat masa dalam kerajaan dulu.

Memang patut pun Gerakan Anti samy dilakukan.. pemimpin diktator keling ini memang patut dijatuhkan... Malaysia negara demokrasi dan bukannya dinasti.

Kongsi Link Anda