Popular Today

Isnin, Ogos 03, 2009

Pengikut PAS Bodoh diperkudakan DAP.

6 Komen!!!
Sekali lagi PAS menjadi kuda tunggangan DAP. Kita ingat dahulu masa isu Perak, pengikut PAS juga yang berbaring di atas jalan.

Kini di demonstrasi di Kuala Lumpur, pengikut PAS juga di perkudakan DAP dan PKR sekali lagi. Agaknya inilah nasib Melayu PAS dan PKR diperbodohkan oleh Cina DAP.

Sibuk Melayu PAS dan PKR berdemo, Cina DAP hanya tersenyum melihat kebodohan Melayu PAS dan PKR. Mereka juga mendapat untung, mereka tetap berniaga apatah lagi untuk menyertai demonstrasi memang jauh sekali.

Orang Melayu perlu melihat pengajaran sebalik ini, adakah Melayu hanya patut dijadikan kuda tunggangan bodoh DAP. Hanya alat untuk demonstrasi.. Itu sahajakah Melayu... Rendah maruah dan martabatnya di kalangan cina DAP.

Cuba berfikir secara 'reverse' bukankah lebih mulia jika Cina DAP sahaja buat demonstrasi dan Melayu pula berniaga dan mendapatkan keuntungan. Melayu PKR dan PAS masih rendah mentalitinya.. Memang tidak layak menjadi pemimpin negara..

Melayu bukan rendah martabatnya hanya menjadi alat Cina DAP. Melayu perlu tolak pemimpin Melayu rendah maruahnya sperti PAS dan PKR.

Kongsi Link Anda