Popular Today

Jumaat, Mac 26, 2010

Kalau dah jenis penipu!!!

4 Komen!!!Selepas pendedahan Ibrahim Ali di Parlimen, Saifuddin haram jadah cuba membuat fitnah terhadapnya. Dengan style ala Goebbels - tell a big lie and repeat it many times, people will believe it - Saifuddin cuba mencemar nama baik Ibrahim Ali.

Fitnah Saifuddin terhadap Ibrahim Ali adalah dia ada saham dalam sebuah syarikat Vincent Tan yang terlibat dengan judi.

Siapa yang kenal Ibrahim ali tahu part benda macam judi Ibrahim Ali tak ada main punya? Ibrahim Ali main betina pun orang tak percaya walaupun kampung dia di Pasir Mas di sempadan Siam aja. Garang garang Brahim Ali, jinak di tangan Kak Rohaya. Itulah namanya pengimbang hidup.

Yang jadi ketawa mengenai tuduhan Saifuddin al 'sanggup penipu demi Anwar', company yang dia tuduh Berahim ada saham itu adalah syarikat buat aircon ... kah kah kah Goebbels Goblok namanya.

Tuduhan Saifuddin dibuat dalam Parlimen. Maka Ibrahim Ali tidak boleh saman. Kalau cabar dia ulang tuduhan ini diluar mahkamah, dia pasti tidak akan ulang.

Ibrahim Ali tak mengalah. Dia bangun dalam Parlimen dan cabar Saifuddin ajak bersumpah luar dalam masjid. Rasanya dia cakap dia tak payah ulang tuduhan di luar parlimen.

Tapi Ibrahim Ali kenakan satu syarat. Bos dia anwar kena bersumpah dalam Masjid mengenia kes Saiful. Saifuddin tak jawab.

Sumber : Unspinner

Jawablah Karpal!!

0 Komen!!!

Siapa tak kenal Sing Is king.. pemimpin DAP yang mulut celupar, anti Islam dan raja Melayu... Sekarang ini menjadi peguam kepada kes Liwat ANUwar ALjuburi setelah semua peguam Islam lari dari kes liwat ini...

Berikutan pendedahan Zulkifli Nordin, King karpal mencabar supaya mendedahkan pihak yang menawarkan tawaran lumayan... dan kalau berani sila buat laporan polis!!

Dengan nada bongkak, king Karpal berkata "Adakah dia rela dalam atau luar dewan untuk membongkar siapakah pihak ketiga ini?"

Namun kali ini King Karpal tersilap langkah, kalau kail panjang sejengkal, lautan dalam jangan diduga!!.. bahkan karpal pula yang dicabar!!!

Team AP Bebas Zulkifli Noordin, Zahrain Bayan Baru, Tan Tee Beng dan Mohsin Fadzil bersatu suara kini membentuk gerakan Anti Pakatan Aljuburi!!.

King Karpal perlu jawab!!!!

1. Jawab dulu kenyataan Wee Choo Keong (Wangsa Maju)yang menuntut King Karpal itu meminta maaf di atas kenyataanya yang mahu Aljuburi perlu bertaubat kerana mengkhianati rakyat. Selain mempertikaikan kedudukan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai Ketua Umum Pakatan Rakyat (PR) dan meminta Anwar meletak jawatan kerana menimbulkan masalah dalam pakatan pembangkang itu kerana menganjurkan Ahli Parlimen Barisan Nasional lompat parti.(bagi menjayakan Pelan 16 September)

3. Apakah pendirian Karpal berkaitan dengan Islam? Apakah dia masih berpendirian kalau mahu melaksanakan Islam, langkah mayat dia dulu seperti yang pernah dikatakannya dulu? Apa dah jadi dengan pendirian dia? Adakah body dia dah lembik atau dia dah jadi mayat hidup yang tidak mampu mempertahankan pendiriannya?

4. Apakah pendirian Karpal terhadap desakan presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang supaya rukun pertama dalam rukun negara ditukar daripada kepercayaan kepada tuhan, kepada kepercayaan kepada Allah.5. Apakah pendirian Karpal mengenai kenyataan PAS yang menyatakan bahawa pemimpin DAP sudah insaf dan boleh terima Islam.

6. Kami juga nak tanya mengapa dia berdiam diri semasa Ahli Parlimen Bota, Datuk Nasaruddin melompat ke PKR? Kenapa dia tidak mengambil sebarang pendirian semasa itu tetapi hari ini buat pendirian nak cabar kami pula?"

7. Mengapa Karpal tidak mendesak Ahli Parlimen Ipoh Timur, Lim Kit Siang supaya mengambilaih jawatan Ketua Pembangkang jika dia benar-benar mempertahankan nilai-nilai demokrasi yang sering disebutkan.

Jawablah dulu karpal.. ada berani ke?

Kongsi Link Anda