Popular Today

Selasa, Januari 26, 2010

Pkr akan 'sembelih' Zulkifli

0 Komen!!!
Zulkifli bakal menjadi mangsa pertama tindakan disiplin PKR kerana mempertahankan kalimah Allah. Parti Kurang ajaR ini dari awal penubuhannya memang menunjukkan sangat anti kepada Islam.

PKR lebih rela pemimpin parti tersebut meliwat, memakan rasuah, membuat penyelewengan, berzina daripada mempetahankan kalimah Allah yang maha suci.

Sebagai sebuah parti yang ketuai oleh Peliwat dan dianggotai oleh penzina, PKR merupakan parti yang rosak dari segi moral dan akidah.

Dasar parti kroni tersebut yang bermegah dengan jenama 3A (aNuwar, Azizah dan Azmin) kini semakin ditinggal rakyat kerana dasar parti yang tidak relevan dengan perjuagan agama, bangsa dan tanah Air.

Sebagai sebuah parti yang disokong oleh Parti Ajaran Sesat (PAS) kini PKR semakin sesat dan jauh dari Islam. Seorang pemimpin parti tersebut yang kuat prinsip Islamnya kini berhadapan dengan tindakan disiplin kerana mempertahankan kalimah Allah yang dipermainkan oleh pemimpn PAS, Khalid Bishop.

Ahli parlimen kontroversi PKR, Zulkifli Noordin telah dirujuk kepada jawatankuasa disiplin parti itu bagi menentukan tindakan yang bakal dikenakan ke atasnya berhubung tindakannya membuat laporan polis ke atas rakan Pakatan Rakyat, Khalid Samad.

Menurut setiausaha agung PKR, Saifuddin Nasution sementara menunggu jawatankuasa disiplin bermesyuarat, Zulklifli dilarang bercakap kepada media.

Selain itu juga PKR mengarahkan Zulkifli membisu daripada media (baca di sini). Ini sangat pelik sebagai sebuah parti Khianat Rakyat yng dikatakan telus dan mengamalkan ketebukaan, kini mengrahkan supaya ahlinya tutup mulut. Di mana di katakan sebagai kebebasan bersuara. Ungkapan tersebut hanyalah satu penipuan kepada rakyat negara ini. Di manakah dikatakan keadilan, jika Islam yang sepatutnya sebagai Agama rasmi persekutuan tidak diletakkan tempat sepatutnya.

Ini melihat sikap double standart pemipin PKR yang ketuai oleh Aljuburi. PKR kini sebuah parti yang banyak kudis dan kurap, dan banyak pemimpin yang hilang kepercayaan kepada kepimpinan parti tersebut.

Ini semua akibat ANUwar aljuburi dan proksinya adalah boneka DAP semata-mata sebab itu Islam tidak dapat dipertahankan lagi. ini dapat dilihat siapakah sebenarnya yang berperanan di belakang PKR Selangor setentunya DAP. Semua urusniaga diuruskan oleh DAP atau lebih tepat ronnie liu. ...

Bagaimana arak terus dibebaskan dengan berleluasa. Dan kini kita melihat pemimpin PAS Selangor, Hassan ALi semakin hilang telurnya... yang juga diarahkan membisu... kerana bimbang tercerai kerana sumpah laknat....

Zulkifli kini menjadi mangsa sembelihan agama' upacara korban' yang mahu dihidangkan kepada tuhan DAP yang tidak mahu ada pemimpin Pakatan Rakyat yang menentang mereka.

Proud to be Malaysian!

0 Komen!!!
PAC : kehilangan Enjin Jet, UMNO tidak terlibat

2 Komen!!!
Usaha pembangkang yang mahu mengaitkan UMNO terlibat dalam kes kecurian Enjin jet nampaknya gagal apabila Jawatankuasa Kira-kira Awam (PAC) memberitahu, kehilangan dua enjit jet pejuang milik Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) pada 2007 telah dirancang dengan rapi tetapi tidak membabitkan pegawai atasan (baca di sini).

Pengerusi PAC, Datuk Seri Azmi Khalid berkata, tidak berlaku sebarang penyelewengan di peringkat tertinggi TUDM. Ekoran itu, beliau mengesahkan, perletakan pegawai kanan TUDM berpangkat Brigedier Jeneral sebelum ini sebagaimana yang dilaporkan oleh sebuah akhbar berbahasa Inggeris tidak ada kaitan dengan kes ini.

Dalam kes ini memang jelas UMNO tidak terlibat, jadi usaha pembangkang yang mahu mengaitkan UMNO dan Najib adalah tindakan yang berniat jahat... jadi ini adalah fakta.. jika pembangkang masih menuduh UMNO dan najib mereka perle kemukakan bukti, jika tiada bukti, makan Pkatan telah membuat penipuan kepada rakyat..

Sesuatu rancangan jahat memanglah perlu dirancang dengan rapi sebagaimana rancangan Pakatan Rakyat mahu mengaitkan UMNNO dan najib terlibat dalam kes kehilangan enjit ini, Begitu juga dengan perbuatan merompak bank, meragut, meliwat, dan kerugian rm 50 juta kerajaan kelantan... mestilah sesuatu tindakan yang dibuat dengan rapi.

Jika tiada perancangan rapi pasti sesuatu tindakan tidak akan berjaya sebagaimana usaha ANuwar untuk mengelak dari dibeicarakan kes liwat beliau. Rakyat Malaysia telah mengetahui bahawa Anuwar memang terlibat dengan perlakuan tidak bermoral ini. Ini sendiri diakui oleh kesemua hakim pada kes liwat beliau yang lalu bahawa perbuatan liwat tersebut memang berlaku masalahnya hanyalah tarikh yang tidak dapat dipastikan... mungkin masa tu azizan dah rasa sedap sangat dibalun ANuwar... Tindakan rapi ini memang biasa dilakukan oleh Pakatan Rakyat...

Memang ini cara terdesak pakatan Rakyat untuk mendapatkan undi dengan berbohong kepada rakyat. Apatah lagi pakatan rakyat hanya hidup dengan isu semata-mata... Apakah pembohongan yang akan dibuat oleh Pakatan Rakyat...

Wajah-wajah Musuh rakyat Johor!!!

8 Komen!!!
Kemaskini jam 3.20 ptgMUSUH RAKYAT JOHOR NO.1 :
ADUKA TARUNA
"DAH MAMPOS BUAT CARA MAMPOS LA"

MUSUH RAKYAT JOHOR NO.2 :
SHARUL REZWAN
"SULTAN JOHOR MAMPOS, SUME ORG JOHOR KENA PAKAI SONGKOK ADE LINE PUTIH, POMPUAN PAKAI TUDUNG PUTIH, WADEFAK, G LA MAMPOS"
MUSUH RAKYAT JOHOR NO.3:
PIERRE LIMMUSUH RAKYAT JOHOR NO.4:
GUTTER MALAYSIA


Terima kasih kepada Unspinner atas sumbangan maklumat ini.MUSUH RAKYAT JOHOR NO.5
AABAZ21Mereka ini telah berada ditahap biaDAP dan bangsat!!!

menghina maruah rakyat Johor!!!

tidak boleh dimaafkan!!

semuanya akibat ajaran tidak bermoral
Pakatan Rakyat dan tok guru-tok gurunya!!!

Kongsi Link Anda