Popular Today

Isnin, April 11, 2011

Anwar tak cari PELABUR tapi cari PELACUR

1 Komen!!!


Apa beza pelaBur dan pelaCur.. iaitu hanya hanya huruf B dan huruf C sahaja...

Inilah kehebatan punaisihat Ekonomi Negeri Selangor merangkap Aljuburi yang sentiasa menipu rakyat.. kali ini si Punaisihat ini mahu menipu rakyat Sarawak pula bersama kroni-kroninya..

Adakah anda ingat mengenai nassib yang menimpa kg Buah Pala.. apakah anda ingat dengan nasib peniaga di Komtar Pulau Pinang, apakah anda ingat dengan nasib peniaga bumiputra di Pulau Pinang, apakah anda ingat nasib Flat Rifle Range, Pulau Pinang yang telah dijanji oleh DAP untuk diperbaiki..

Semuanya mengalami nasib yang sama iaitu habis madu, sepah dibuang.. lepas dapat undi.. hilang... kemudian bagi dengan pelbagai Alasan..'

Kali ini mereka mahu menipu kaum Dayak pula di Sarawak, Guan Eng si Maharaja Penipu menjanjikan dana 1 Bilion kepada kaum dayak.. macam biasalah.. kalau bukan menipu, itu bukan Guang Eng..Si Maharaja Penipu, Guan Eng berkata BN menindas kaum Dayak.. tapi Guan Eng terpula bagaimana DAP menindas kaum bumiputra di Pulau Pinang.. mereka dihalang untuk membuat rumah kos rendah di kawasan Pulau.. bahkan ruang niaga mereka dirobohkan demi nafsu serakah dan dendam DAP kepada kaum bumiputra.. lihatlah betapa keji politik si Maharaja penipu ni..

Lihatlah sahaja DAP, mereka kata mereka akan bantu kaum dayak.. mereka sebenarnya hanya membantu kaum Cina sahaja sebagaimana mereka membantu kaum Cina di Pulau Pinang.. mereka ialah parti perkauman... tapi lihat kepada BN.. PBB ialah parti Bumiputra, bukan untuk orang Melayu sahaja tetapi untuk Iban, Dayak dan seluruh kaum bumiputra di Sarawak.. Ini adalah parti rakyat Sarawak, bukan macam DAP.. ianya adalah parti anak beranak.. Guan Eng dan bapanya Kit Siang, Karpal Singh dan anaknya Gobind Singh Deo, Guan Eng dan Isterinya Betty Chew..

Lepas tu nak tanya si Guan Eng.. si Maharaja Penipu.. mereka tuduh BN gagal nak bangun Infrastruktur Sarawak.. tapi apa Guan Eng buat untuk pulau Pinang.. apakah Infrastruktur dan pembangunan ekonomi yang Guan Eng buat..

Politik Guan Eng tidak jauh beza dengan politik Zionis dan Amerika.. mereka hanya mahukan minyak dan kekayaan negeri Sarawak.. mereka cuma tahu nak buang duit Petronas dan hasil balak.. ini pelaburan ala Pembangkang.. mereka nak jual minyak, jual balak dan jual pasir...

Tapi mereka sebenarnya gagal nak bagi tahu rakyat Sarawak bagaimana nak pertingkatkan ekonomi rakyat sarawak selain alasan minyak dan balak.. bagaimana untuk menarik pelabur asing.. bagaimana pelabur asing perlu bina kilang untuk pekerjaan kepada rakyat sarawak..


Lihat sahajalah di Pulau Pinang, Selangor, Kelantan dan Kedah.. apa sebenarnya pelaburan yang mereka bawa.. berapa banyak pelabur yang mereka bawa masukk... apakah kejayaan mereka nak bangun ekonomi untuk negeri tersebut.. apa yang mereka dapat sekrang semuanya hasil tarik pelaburan daripada BN terdahulu..

Lihat sahaja di Selangor.. tanya Anwar sebagai penasihat Ekonomi Selangor.. berapa banyak pelaburan yang telah dibawa kepada rakyat Selangor.. apa yang Anwar bawa ialah Video Seks sahaja dari pelacur luar... hebat.. inilah tahap penasihat ekonomi negeri Pakatan... pandai cari PELACUR bukan PELABUR..

Pemimpin pembangkang hanya pandai menipu inilaj kemahiran mereka!!!

Rakyat Sarawak mesri pastikan BN menang lebih 2/3.. bagi ajar itu pembangkang dari semenanjung..


Kongsi Link Anda