Popular Today

Ahad, Januari 23, 2011

PRK Tenang : PAS Janji RM 300, jika undi PAS

4 Komen!!!
PAS sudah mula rasuah duit untuk beli undi.. di Pekan Air Panas, Labis.. PAS janji beri RM 300 jika pengundi mengundi PAS.

Penduduk Air Panas berkata, jentera PAS meminta pengundi untuk berikan Kad Pengenalan mereka kepada perayu undi PAS.

Di Galas, Nik Aziz secara jelas telah memberi rasuah kepada pengundi dan nampaknya gerak kerja membeli undi terus digunakan PAS.

PRK Tenang : PAS upah samseng!!!

5 Komen!!!
Oleh : Bagong @ agendabangsa

articles: report calar.jpg

Hari pertama kempen bermula PRK Tenang sudah menunjukkan suasana yang kian Panas. Petang tadi sudah bermula provokasi melampau apabila 2 buah kereta milik Ketua Puteri dan Naib Ketua Puteri Pulai yang diletakkan di Rumah Awam Labis telah dicalar balar dengan ditulis perkataan-perkataan kesat dan lucah. Antara perkataan tersebut adalah 'babi', 'butuh', 'bodoh' dan 'cibai'.

Sehubungan itu dua laporan Polis telah dibuat di Balai Polis Labis petang tadi. Mungkin ini petanda keganasan PRK seperti di Bagan Pinang akan dimulakan pembangkang apabila sedar mustahil untuk menembusi kubu UMNO yang semakin kukuh di Dun Tenang.

articles: keta calar.jpg

Dalam pada itu, siasatan pihak polis petang tadi telah menjumpai sebatang paku berdekatan tempat tersebut yang dipercayai digunakan dalam kerja-kerja jahat tersebut. Semoga perkara-perkara sebegini tidak lagi berlaku agar pilihanraya kecil Tenang berjalan dengan tenang.

articles: kertas report.jpg

articles: keta calar2.jpg

Orang Johor perlu ajar PAS biadap ni... ini negeri UMNO... bukan macam Kelantan!!!

Kongsi Link Anda