Popular Today

Selasa, Mac 18, 2014

Panas!! : Khalid Samad mengamuk tuduh Raja bomoh adalah angkara BN

2 Komen!!!

Khalid Samad masih tidak mahu sedar diri.. masih belum insaf lagi.. Masih menuduh kerajaan Malaysia lagi.. dan bercakap umpama dia lebih tahu dari orang yang berada di menara kawalan KLIA.

Pada jumaat lalu,  Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad memperlekehkan tragedi kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH 370 yang terputus hubungan dengan menara kawalan pada Sabtu lalu.

Khalid turut mengandaikan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Abdul Razak akan meletakkan jawatan kerana kejadian tersebut selain mempersoalkan tindakan pasukan keselamatan Malaysia yang meluaskan jarak pencarian sehingga ke Selat Melaka.

Tindakan tuduhan melulu dan tanpa bukti adalah cara jahat Pakatan Rakyat untuk merosakkan kredibiliti kepimpinan UMNO khasnya DS Mohd Najib Bin Tun Abdul Razak yang dituduh lemah untuk menguruskan kehilangan kapal terbang ini.

Hari ini adalah hari kesepuluh kehilangan kapal terbang MH370. Terlalu banyak teori yang berlaku dan sepatutnya rakyat Malaysia mendoakan keselamatan penumpang pesawat tersebut. Namun yang menyedihkan rakyat Malaysia ini dalam kesedihan rakyat Malaysia datang pula bomoh bodoh yang mendakwa diri dia sebagai raja bomoh.

Semalam Khalid Samad tanpa selindung menuduh raja Bomoh adalah angkara UMNO..

Jangan nak bohong, nak lepas tangan.. Dalam video tu pun bomoh nak marah dengan Khairy.. apa dia kata.. Kamu Ingat saya ini orang Pas ke? Kamu Ingat saya orang PKR ke? Saya ini orang Barisan Nasional.. kapal layar.. Ini semua kerja Barisan Nasional.. Jangan nak bohong!!” - Khalid Samad - 17 Mac 2014, Kajang.Patut Khalid Samad sekali lagi siasat dan bukan menuduh tanpa bukti mengenai pengelibatan UMNO dan raja Bomoh.. dan jangan buat tuduhan melulu.. 

Kenyataan Khalid Samad seolah-olah seperti seorang yang tidak matang akal dan fikirannya. Khalid Samad serta pemimpin pembangkang yang lain sering cenderung untuk melukis Malaysia dalam cahaya yang buruk. Mereka sering menghasut rakyat bahawa segala-galanya yang kerajaan buat adalah tidak baik.

Khalid Samad terlupa bagaimana Air France yang terlibat dengan kemalangan pada Jun 2009 mengorbankan 447 nyawa perlu mengambil masa dua tahun untuk mencari.

Jika Khalid seorang yang bertanggungjawab, beliau perlu realistik dan menyeru seluruh rakyat malaysia tanpa ideologi politik untuk bersatu dan berkongsi kesedihan bersama serta bersikap patriotik. Tetapi Khalid dan pembangkang sebaliknya.


#PrkKajang : Jom layan Wan Azizah dihalau oleh Peniaga yang berasal dari Pulau Pinang ini.


#VoteForChewMeiFun

Wajah baru kenderaan rasmi kerajaan negeri Johor

0 Komen!!!

Kerajaan Negeri Johor juga terbaru telah menukar kenderaan rasmi perdana kepada jenis Honda.

Berbeza dengan kerajaan Pulau Pinang di mana Ketua Menteri Pulau Pinang telah menerima sebuah mercedes pada awal tahun ini.

#PRKKajang : Terkini!! Kejadian yang memalukan Wan Azizah

2 Komen!!!
Perkara ini sangat memalukan Wan Azizah..

Apatah lagi Wan Azizah selaku orang dan pemimpin besar Pulau Pinang. GAGAL membela sendiri orang pulau Pinang. Mereka terpaksa berkelana ke negeri lain untuk mencari rezeki.

Peniaga trsebut berkata "kami dihalau kering-kering".. Bahasa Pulau Penang..

Bagaimana seorang pemimpin yang gagal di penang tetapi masih mahu menjadi Calon di Kajang
Anda fikir-fikir kan lah!!


Video ni di ambil dari FB Afiq KLtown..


Semakin biadap : Malam Cinta Rasul pula dihina!!

0 Komen!!!

Selepas ketiadaan ISA, rakyat melihat sesetengah pihak di negara kita semakin biadap khasnya berkaitan dengan Islam.
Ianya umpama tiada berpenghujung mengenai isu penghinaan terhadap Islam. Tebaru apabila terdapat pihak menghina program Cinta rasul dan samakannya dengan bomoh..

Islam kini dilihat sebagai satu sasaran pihak tertentu.. tujuannya adalah untuk membangkitkan kemarahan umat Islam dan akhirnya rakyat Malaysia yg berbilang kaum akan bergaduh sesama sendiri.

Agenda ini kita biasa lihat khasnya berkaitan dengan Amerika. Lihat sahaja mereka akan ambil kesempatan dalam kesempitan. Mereka akan menuduh sesuatu negara kawal keadaan dan menindas terhadap minoriti dan mereka akan masuk campur dengan ketenteraan.

Rakyat Malaysia mesti berhati-hati dengan agenda barat yang sentiasa mahu untuk campur tangan hal ehwal negara!!

Kongsi Link Anda