Popular Today

Isnin, November 16, 2015

Banjir kilat melanda Bandaraya Johor Bahru

4 Komen!!!

Hujan lebat yang melanda Bandaraya Johor Bahru pada jam 12.00 tengahari hari ni telah mengakibatkan banjir Kilat di sekitar bandar Johor Bahru khasnya di JBCC dan City Square.

Hanya dalam tempoh kira-kira sejam kemudian, Jalan Wong Ah Fook berhadapan pusat beli belah Komtar JBCC antara kawasan yang dinaiki air sehingga menyebabkan dua lorong jalan berkenaan tidak dapat dilalui kenderaan. 

Beberapa kawasan sekitar bandar raya ini iaitu Jalam Kolam Ayer turut mengalami banjir kilat sehingga menyebabkan pergerakan trafik perlahan.
UMNO Bahagian Kluang dan Yayasan Majlis Perbandaran Kluang raikan 300 pelajar berlainan upaya

0 Komen!!!


Kluang (15 Nov 2015) - UMNO Bahagian Kluang dan Yayasan Majlis Perbandaran Kluang semalam meraikan 300 orang pelajar berlainan upaya dari 13 buah sekolah sekitar Parlimen Kluang dan Sembrong.YB Md Jais Sarday, ADUN Mahkota telah meluangkan masa untuk menyampaikan bantuan perskolah kepada pelajar-pelajar tersebut. Program tahunan ini yang dianjurkan oleh UMNO Bahagian kluang mendapat sokongan ibu bapa yang memeriahkan majlis tersebut.


Di kesempatan ini juga, Yb Md Jais sarday mengucapkan terima kasih kepada ibu bapa yang hadir dan ucapan tahniah kepada semua yang telah menjayakannya. turut hadir dalam majlis ini YDP Majlis Perbandaran Kluang Tn.Hj.Ismail bin Abu.- AB

Kongsi Link Anda