Popular Today

Jumaat, Julai 19, 2013

Laporan polis terhadap MC palsu Anwar

0 Komen!!!


Bekas Pembantu Khas Anwar Ibrahim, Yuktes Vijay semalam telah membuat laporan polis terhadap MC palsu yang dibuat untuk menangguhkan perbicaraan kes Bersih3 semalam.

Laporan tersebut dibuat di Balai Polis Jalan Travers, Kuala Lumpur jam 10.40 pagi bersama 2 orang kawan. Beliau menyatakan Anwar telah memberi MC kepada mahkamah pada September lalu.

Inilah amalan biasa Anwar Ibrahim berlakon sakit untuk sengaja melambat-lambat proses perbicaraan. Namun sebenarnya ianya adalah penghinaan terhadap sistem keadilan negara kerana sengaja melambat-lambatkan keadilan ditegakkan.. Melambatkan keadilan dengan sengaja juga bermakna keadilan dinafikan.

Walaupun MC palsu ini nampak kecil tetapi sebenarnya tidak.. apatah lagi ianya berkaitan integriti seorang pemimpin besar.. bagaimana seorang pemimpin yang disanjung PR sebenarnya bukanlah pemimpin yang tidak mempunyai integriti.. jika pemimpin tidak ada intergriti layakkah memimpin negara.. Cuba bayangkan perkara sekecil MC ini pun sanggup Anwar tipu.. apatah lagi perkara-perkara yang besar seperti 13 Sep, isu racun arsenik dan lain-lain.

Anwar sememangnya sangat terkenal dengan Raja Penipu #1 negara.. habis rakyat akan ditipu jika beliau memerintah negara..

Sumber : rujuk sini

Kongsi Link Anda