Popular Today

Sabtu, Februari 25, 2012

Panas : Para suami perlu berhati-hati dengan pemimpin PKR!!!

1 Komen!!!
Berita mengejutkan apabila pemimpin PKR semuanya bernafsu buas, dengan Ketuaya yang dikenali dengan Aljuburi iaitu kaki sontot dan juga china Doll..

Kini seorang lagi pendedahan mengejut apabila pemimpin PKR yang dikatakan belasah isteri Orang..

Memang betul dakwaan mengatankan PKR ialah parti bagi mereka yang rosak akhlaknya.. Bayangkan jika pemimpin PKR Selangor boleh mengatakan maksiat ialah hak asasi manusia..

Gambar dari ehsan blog kawan-kawan :

Dilaporkan bahawa pemimpin PKR Badrul Amin Bahrum telah ditangkap khalwat oleh Jabatan Agama Islam Pahang pada 2.45 petang tadi di Swiss Garden Pahang.

Badrul Amin PKR ditangkap khalwat bersama pasangannya yang bernama Zatiwani yang berkerja sebagai juruteknik di Kolej Komuniti Rompin Pahang. Zatiwani juga merupakan Isteri kepada seorang lelaki bernama Fazli Pungut.

Untuk makluman kedua dua pasangan Khalwat ini masih lagi ditahan Jabatan Agama Islam Pahang dan segala maklumat lanjut akan dimaklumkan kemudian.

Suami wanita yang ditangkap khalwat itu juga turut sebak ketika bersama Jabatan Agama Islam Pahang dalam serbuan petang tadi. Suami wanita itu kecewa dengan pemimpin yang mengambil kesempatan diatas pengaruh yang ada pada badrul amin.

Kongsi Link Anda