Popular Today

Ahad, Ogos 24, 2008

RAMLANG PORIGI AKAN BERCERAMAH UNTUK PKR DI BANDAR BARU PERDA

4 Komen!!!
Terkini : Jam 7.45 mlm

DSAI telah sampai di Bandar Baru Perda jam 7.00 mlm tadi, beliau hanya singgah lebih kurang 3 minit sambil membuat kenyataan bahawa malam ini di Bandar Baru Perda, Bukit Mertajam PKR akan memanggil Imam Masjid Wilayah Persekutuan Ramlang Porigi untuk menyampaikan ceramah disini lebih kurang jam 9.00 malam. Ramlang Porigi ialah imam yang bertugas ketika Mohd Saiful Bukhari bersumpah baru-baru ini.

Kehadiran DSAI hanya disambut lebih kurang 50 orang sahaja.

Maksudnya dakwaan PKR bahawa Ramlang Porigi sebagai ahli UMNO kini tidak lagi berasas kerana jika beliau menyampaikan ceramah untuk PKR maka beliau ialah penyokong PKR. Walaupun ada yang menagatakan beliau telah dibayar PKR untuk berceramah bagi pihak PKR.

Namun kita akan menantikan kehadiran Imam Ramlang Porigi serta mendengar ceramah beliau nanti...

Permatang Pauh : Nilai Pengundi Melayu RM300? Pengundi Cina RM1,500 untuk undi PKR ?

2 Komen!!!
Terdapat juga khabar angin, bagi menjamin kemenangan DSAI, PKR juga akan membeli pengundi Cina sebanyak RM 1,500 pengundi Melayu RM 300 dan ketua cawangan PKR RM 2000 hingga ke 3,000. Jumlah ini dijangka akan bertambah di malam-malam terakhir.

Persoalanya dari mana datangnya wang sebanyak ini yang diperolehi PKR, pengundi Permatang Pauh sebanyak 58,459 orang, Melayu seramai 40,591, Cina 14,361, Indaa 3,375 dan lain-lain 132.

Namun jika di kaitkan dengan hubungan baik DSAI dengan big brother seperti Amerika dan Israel, jumlahnya dianggap sebagai kecil. Terdapat juga khabar angin yang mengatakan dana PKR yang disimpan di Singapura sebanyak RM 3 bilion. banyak tuh!!!!

Cara DSAI ini sebenarnya sama ketika dia bertanding jawatan Timbalan Presiden UMNO dahulu dengan menngunakan politik wang bagi diberikan setiap cawangan untuk menjatuhkan Tun Ghafar Baba.

DAP : No theocratic state

3 Komen!!!
DAP secretary-general Lim Guan Eng today reiterated his party would reject any proposal to turn the country into a theocratic state, whether Islamic or Christian, fuelling speculation it will just be a matter of time before the Chinese-dominated party hits the collision course with coalition partner and Islamic hardliner PAS.

It's almost comfirm that NO THEOCRATIC STATE..
1. It's mean NO ISLAMIC STATE,
2. NO HUDUD AND NO ISLAMIC LAW,
3. NO SPECIAL DEPARTMENT FOR ISLAMIC AFFAIR,
4. NO SPECIAL FUND FOR THE ISLAMIC SCHOOL,
5. NO SPECIAL FUND FOR THE MOSQUES
6. NO SEKOLAH AGAMA RAKYAT

Only Anwar Ibrahim will fullfil DAP ambitious....... Congrats to PAS!!!!...

KONSULAT MALAYSIA : ANWAR, RAJA PETRA DAN BALASUBRAMANIAM BOHONG!!!!

0 Komen!!!
Selepas YAB DS Najib bersumpah tidak mengenali Attantuya Shariibu, kini Dato' Syed Abd Rahman Al-Habshee pula memberikan kenyataan bahawa bahawa segala dakwaan yang dibuat oleh DSAI, Raja Petra dan Balasubramaniam adalah pembohongan besar!!

Menurut laporan Buletin Utama Beliau menyebut "tidak ada manusia di Malaysia ini lebih tahu daripada saya, sayalah orangnya yang menerajui segala penyiasatan setelah kematian Attantuya Syariibu, sayalah orang pertama pergi ke Mongolia dan buka peti besi simpanan dan melihat dokumen-dokumen yang disimpan oleh si mati. Tidak ada satu perkataan pun yang tercatit nama Dato' Seri Najib di mana-mana sekalipun!

Kemudian beliau berkata "apa yang dikata oleh beliau ada gambar kononnya, ada video, ini semua adalah bohong!"

Kebenaran semakin teserlah.....

Apa agaknya yang akan dituduh oleh DSAI dan kuncu-kuncunya.... DSAI sekarang semakin terdesak....

PKR TERDESAK MENGGUNAKAN SAMSENG HINDRAF

0 Komen!!!


Angin menyatakan PKR kemungkinan kalah semakin kencang bertiup... Tindakan terdesak PKR memanggil samseng HINDRAF untuk menakut-nakutkan dan mengacau pengundi semakin kerap di dengar di Permatang Pauh ini.

Terkini di Permatang Rawa, penyokong PKR memanggil samseng Hindraf. Yang peliknya kawasan ini tidak terdapat pun pengundi India di sana. Mengikut berita angin, samseng ini akan digunakan untuk menimbulkan kekacauan ketika hari pengundian nanti sebagaimana yang biasa dilakukan oleh Pakatan Keganasan Rakyat PKR)dan sekutunya.

Kongsi Link Anda