Popular Today

Isnin, Julai 18, 2011

Blogger Pas kecewa dengan Presiden PASberg

3 Komen!!!
Nampaknya Pas kini dah tak de teloq..

Pas akhirnya menunjukkan mereka ini ialah anjing setia kepada tuannya sikafir DAP... Inilah yang ditunjukkan oleh Presiden PAS apabila Pas kedah menarik balik larangan pusat hiburan beroperasi di kedah semasa bulan ramadan..

Kenapa Pasberg terpaksa menarik balik hukum Islam ini kerana undi orang bukan Islam.. Makanya Pas kini menjadi pelacur agama., Islam terpaksa dilaksana dengan telunjuk DAp si kafir harbi!!!

Keadaan PAS ini sebenarnya menyebabkan pengikut pas semakin keliru mengenai matlamat Pas untuk perjuangkan Islam.. nampaknya kalau pas dulu bercakap berdegar-degar tentang Islam.. Kafirkan orang Umno kanan dan kiri.. Haram guna duit arak dan judi.. Nampaknya kali ini PAS yang semakin kemaruk dengan benda-benda haram!!!!

Keadaan ini menyebabkan ada dikalangan pengikut Pas mula menentang keputusan Presiden PAS mengenai penarikan larangan pusat hiburan beroperasi ketika bulan ramadan... Blogger Kerabu Bersuara..

Pemimpin di seru untuk kembali semula kepada perjuangan Islan yang sebenar, kerana PAS kini semakin tersasar jauh dari landasan Islam!!!!

Kongsi Link Anda