Popular Today

Khamis, Disember 16, 2010

Awas!!! Beruk terlepas di Dewan Rakyat- drama murahan Pakatan bertaraf sampah

4 Komen!!!
Syabas Speaker... memang hebat!!!

Jika Speaker berlembut dan tak bertindak tegas, Pakatan ni pasti pijak kepala dan mempermainkan Speaker..

Ianya adalah isyarat yang jelas.. tidak kira siapapun mesti bertanggungjawab dengan apa yang dibuat.. Semua pihak mesti menghormati Dewan Rakyat yang menjadi simbol dan lambang demokrasi negara.

Apabila ada pihak sengaja merosakkan reputasi Dewan Rakyat dan apatah lagi sabotaj Dewan Rakyat dengan niat hendak membrukkan nama negara demi kepentingan politik mereka.. perkara ini tidak boleh diterima..

Kepada pemimpin Pakatan.. tolong jangan perbodohkan rakyat... rakyat dah muak dengan drama murahan ala sampah Aljuburi...

Ianya bukan kerana hendak membuat rekod walaupun merupakan Sejarah Dewan Rakyat mengenakan hukuman gantung enam bulan membabitkan tiga Ahli Parlimen Pakatan Rakyat dalam sehari selepas Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim mengalami nasib yang sama hari ini.

Ketiga-tiga wakil rakyat itu ialah Ahli Parlimen R. Sivarasa (PKR-Subang), Azmin Ali (gambar) (PKR-Gombak) dan Karpal Singh (DAP-Bukit Gelugor) berhubung kesalahan menghina Dewan Rakyat dengan mendedahkan prosiding Jawatankuasa Hak dan Kebebasan yang mendengar kes Anwar-APCO.

Cuba lihat mereka mempermainkan Dewan Rakyat yang mulia.. dah jadi macam zoo.. mereka ni umpama beruk-beruk yang terlepas dari kandang!!!

Tindakan Anwar dan kuncu-kuncunya memang dah diduga.. sekarang apa yang dibuat hanya nak simpati Pilihanraya.. tidak ada yang barunya dalam modus operandi Pakatan..

Selepas ini mereka akan menyalahkan BN.. ini pun macam biasa.. mereka akan menyalahkan orang lain.. tetapi sendiri punya salah mereka tak cerita pada orang ramai.

Sudahlah Anwar... tak payahlah berlakon lagi... satu dunia dah tahu Anwar ni kaki jubur!!!

Kongsi Link Anda