Popular Today

Isnin, Jun 20, 2011

SPR : BerSHIT didalangi parti tertentu

0 Komen!!!
Semalam ANUwar menegaskan bahawa beliau akan arahkan Ambingor batalkan perhimpunan haram berSHIT jika PM janji pilihanraya yang bersih.. ini menjelaskan hubungan ambingor dengan Aljuburi..

Jadi hari ini Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof tegaskan selari dengan arahan ANUwar tersebut.. berSHIT hanyalah alat parti pembangkang.. jadi macammana mereka katakan mereka ini sebagai badan yang bebas..

"Saya fikir kumpulan ini bukan bukan seperti pertubuhan bukan kerajaan yang sepatutnya, saya fikir kumpulan itu telah dipengaruhi oleh parti politik (tertentu).

"Mereka tidak lagi berkecuali, tidak lagi bebas, ia dipengaruhi oleh sesuatu kumpulan, tanpa sokongan kumpulan-kumpulan itu, Bersih tidak ada apa-apa," katanya.

Sebagaimana yang diketahui Anwar ialah Ketua UMUM Aljuburi Parti Keadilan Rakyat (walaupun sebenarnya bukanlah berapa Adil).. mana taknya pemilihan dalam parti sendiripun huru hara.. banyak salah laku dalam pemilihan tersebut... bagaimana orang yang dah tercemar pemilihan partinya boleh minta pilihanraya yang bersih..

Sebenarnya apa yang dikatakan oleh pengerusi SPR ni dah diketahui umum, memang berSHIT ini didalangi Pakatan Rakyat.. apa tujuannya adakah mereka betuk-betul mahukan pilihanraya yang bersih ataupun sebenarnya mereka sahaja mahu menimbulkan kekecauan...

Pakatan Aljuburi takkan menang 5 negeri jika SPR ini tidak bersih.. ianya lojik mudah.. Perhimpunan haram BerSHIT ini hanyalah cara Anwar untuk mengalih perhatian terhadap kes liwat beliau dan kes video seks beliau..

Kongsi Link Anda