Popular Today

Isnin, Mac 28, 2011

Gambar lawatan Najib ke Kluang Bhg.04 (Akhir) : Sokongan padu 10 ribu rakyat Kluang kepada PM

1 Komen!!!

Inilah acara kemuncak lawatan PM, DS Najib ke Kluang sejak petang sampai ke malam.. program jamuan rakyat ini telah dihadiri lebih 10 ribu orang.. mencatat sejarah kehadiran teramai program BN... jangkaan hanya untuk 5000 ribu ke 6000 ribu orang..

Secara keseluruhannya kehadiran PM di Kluang telah menarik lebih daripada 20 ribu orang yang hadir untuk bertemu perdana Menteri yang disayangi rakyat.. Namun tabik spring patut diberikan kerana program ini tiada pengangkutan percuma disertakan... rata-rata rakyat kluang sanggup berdiri tidak berganjak semata-mata mahu bersalam dengan YAB PM..

Hampir keseluruhan pemimpin negeri Johor hadir dalam program tersebut.. lawatan yang disertai YAB Menteri Besar Johor dan exco kerajaan negeri ini sangat memberi makna kepada rakyat Kluang..

PM juga merakamkan rasa terharu diatas sokongan rakyat Kluang kepada beliau sebagai satu isyarat sokongan kepada BN semakin baik... dan semakin pulih..

Akhirnya tahniah dan syabas kepada tuan tanah kedaung.. YB Tn Hj Md Jais Sarday, Ketua UMNO Bahagian Kluang merangkap ADUN Mahkota serta jawatankuasanya termasuk pemuda, puteri dan tidak dilupakan pejabat daerah Kluang juga bekerja keras untuk menjayakan program ini..

Program hebat!!!!Gambar lawatan Najib ke Kluang Bhg.03 : Masyarakat Cina menyokong 1Malaysia

0 Komen!!!
Lawatan Masyarakat Cina diadakan Sek Men Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa, Kluang... sambutan sangat menggalakkan.. kehadiran lebih 3000 orang bersama PM, bukan setakata berada di dalam dewan bahkan sebahagian peserta terpaksa duduk di dalam khemah iaitu di luar dewan.. dan masih ada yang berdiri., kerana kekurangan tempat duduk. rata-rata teruja berpeluang bertemu dengan DS Najib.

Antara deretan kereta di padang sekolah

Kongsi Link Anda