Popular Today

Sabtu, Ogos 07, 2010

Khalifah Lim Guan Eng tajaan Yahudi dan CIA pertahan Islam?

0 Komen!!!
Bunyinya macam hebat, tetapi semuanya pembohongan semata-mata... ini ekoran kenyataan Tn Guru Lim Guan ENg @ Khalifah Omar Abd Aziz Pulau Pinang Versi Yahudi dan CIA..

Sebenarnya takde bezanya, cuma DAP lebih teruk daripada MCA.. DAP dah sah-sah menolak negara Islam.. hari kononnya nak jadi juara pertahankan negara Islam.. [rujuk malaysiakini].. nak muntah aku baca.. pulak tu dihadiri dengan ajen CIA dan Yahudi yang juga peliwat.. ANuwar Aljuburi..

Macam ini ke pemimpin yang mahu dijadikan contoh.. depan orang Islam cakap lain, depan bukan Islam cakap lain, depan yahudi cakap lain.. depan orang arab cakap lain.. ini semua hipokrit.. munafik..Macam mana nak kata sebagai penghinaan sikat antara Khalifah Yahudi (guan eng) ini sangat jauh dengan sifat Omar Abd Aziz yang sebenar..

Siapa yang arah robohkan gerai peniaga Melayu, siapa yang arahkan jangan buka lagi projek perumahan kos rendah di Pulau Pinang, siapa yang tuduh JIM sebagai ekstrimis dan pengganas Islam.. Siapa juga yang arahkan batalkan perarakan Maulidur Rasul.. siapa juga yang tak lantik ADUn PAS sebagai EXCO... semuanya Lim Guan Eng... inikah yang nak di panggil Omar Abd Aziz.. Nauzubillah Min Zalik..

Dalam negeri lain bersidang 3 kali, sidang DUN pulau Pinang hanya bersidang 2 kali.. itu kerana ada dalam undang-undang tubuh pulau pinang.. kalau tidak mungkin DAP Pulau Pinang tidak akan bersidang langsung.. [rujuk sini]

Jadi perbezaan antara Guan ENg DAPigs dengan khalifah Omar Abd Aziz yang sebenar sangat jauh.. ini sebenarnya ialah penghinaan terhadap tokoh khalifah Islam yang hebat..

Kongsi Link Anda