Popular Today

Ahad, Mac 14, 2010

Bagaimana jika Anwar benar2 meliwat?

2 Komen!!!


Banyak daripada blog-blog penyokong Anwar telah mempersoalkan mengapa Saiful yang muda dan berbadan tegap tidak melawan ketika mengaku diliwat oleh Anwar Ibrahim. Bagi mereka, Anwar yang sudah tua sudah pastinya tidak mampu menandingi kudrat Saiful.

Satu persoalan yang baik.
Tapi apakah mereka terfikir, bagaimana pula jika Anwar memang benar-benar meliwat Saiful? Walaupun didalam keadaan paksa ataupun rela, takkan Anwar yang dilabelkan oleh mereka setaraf dengan martabat nabi Yusuf a.s "merelakan" dirinya menceroboh stor kunyit si Saiful?

Anwar yang pernah diangkat sebagai pemikir dunia Islam dan juga ikon baru bagi perubahan sistem negara Islam, apakah benar mengamalkan perkara yang dikutuk oleh Allah SWT ini?

Jika mengikut kenyataan Saiful, banyak kali "upacara meliwat" ini berlaku diantara mereka berdua. Perkara rela atau tidak kita ketepikan sekejap. Persoalannya benarkah Anwar melakukannya?

Selama ini Saiful dikutuk dan juga dihentam melalui pelbagai sudut. Tetapi perlu diingat, Saiful ialah orang yang mengaku diliwat oleh Anwar dan dia telah bersumpah dengan nama Allah untuk menguatkan dakwaannya.

Manakala, Anwar pula ialah orang yang dikatakan yang melakukan perbuatan liwat terhadap Saiful dan sehingga hari ini, Anwar masih lagi berdolak dalik untuk menjunjung nama Allah bagi membersihkan dirinya.

Nampak tak perbezaan diantara kedua mereka ini? Satu pihak iaitu Saiful berusaha mengesahkan dakwaan yang dibuat dengan menggunakan semua alternatif yang ada. Manakala satu pihak iaitu Anwar nampak sangat berdalih serta cuba melengah-lengahkan kes ini diselesaikan.

Sepatutnya, kedua-dua mereka berusaha untuk menyelesaikan kemelut ini dengan segera. Ini bukan kes kecil yang boleh dipandang ringan. Ini kes yang melibatkan maruah serta kredibiliti seseorang. Tambah pula perlakuan sumbang ini amat dilarang didalam Islam.

Dimata luar, Anwar telah lama dijatuhkan hukuman bersalah kerana enggan bersumpah diatas nama Allah SWT. Mungkin bagi Anwar, sumpah secara Islam sahaja tak cukup meyakinkannya bagi menunjukkan dia tak bersalah.

Dan perbicaraan bagi menentukan hukuman secara rasmi dimata rakyat baru sahaja bermula. Itupun setelah hampir 2 tahun Anwar cuba melengahkan kes ini dari dibicarakan didalam mahkamah.

Anwar seolah-olah lebih selesa membiarkan dirinya dilabel sebagai "penggemar jubur" tanpa mahu membuktikan dirinya difitnah. Mungkinkah selama ini dia dipihak yang benar seperti yang didakwa iaitu golongan "penggemar jubur"?

Perlu diambil kira juga, Saiful hanyalah individu kerdil didalam negara ini tetapi dia yang dilihat lebih bersungguh-sungguh untuk menyatakan kebenaran.

Anwar pula umpama selebriti yang dijadikan ikon oleh kebanyakan peminatnya. Tetapi Anwar pula yang dilihat selamba kambing saja bila dikaitan dengan tuduhan sebagai peliwat. Agak menghairankan sikap Anwar ni..

Jika terbukti selepas ini Anwar didapati bersalah didalam kes "ceroboh stor kunyit" ini, pastinya ia akan menjadikan semua penyokongnya tergolong didalam kelompok "penggemar jubur" juga.

Bagaimana penerimaan Nik Aziz andainya Anwar Ibrahim didapati bersalah?

Pastinya dia tak akan dapat melupakan kenangan manis mengiringi seorang "penggemar jubur" sewaktu hari pertama perbicaraan.

Celako..., celako...,celakooo.


Mykmu

Media Barua DAP, China Press pembohong!!

0 Komen!!!
Dalam Islam meletakkan panduan hubungan yang jelas antara Islam dan bukan Islam.

Islam menyanjung bukan Islam yang sentiasa menghormati Islam dan Islam sentiasa memberikan haknya kepada golongan ini. Mereka ini dikenali dengan Kafir Zimmi iaitu yang sentiasa mahukan keamanan.

Namun di dalam Islam terdapat satu golongan diminta untuk umat Islam berhati-Hati dan berperang, jika mereka menyerang umat Islam iaitu Kafir Harbi @ kafir yang menentang.

Golongan Kafir Harbi ini ialah golongan yang ekstremis yang sentiasa menentang Islam dan pemimpin mereka.. Sebagaimana yahudi yang sentiasa mahu jatuhkan Islam palestin.

Mereka ini disokong oleh media mereka yang sentiasa menjadi lidah pembohong dan penipu serta memutar belitkan fakta dan kebenaran.

Dalam konteks Malaysia, kAFIR Harbi yang menentang Islam dan pendokong Islam di negara ini iaitu bangsa Melayu dan pemimpinnya iaitu DAP serta proksi Pakatan Rakyat.. Termasuk PAS dan DAP..

Lidah mereka ini ialah akbar dan media yang mendokong perjuangan sesat mereka yang dipenuhi dengan pembohongan dan perkauman seprti Malaysia kini, Malaysia Insider, Harakah, Suara Keadilan, china press, nan yang siang pau, sin chiew Jit Poh dan banyak lagi.

Sebelum ini akhbar Sin Chew Jit Poh, mempersenda MPM yang mengumpulkan 70 Ngo Melayu, mereka
Mengatakan Ngo ini bermimpi.. Tidakkah ini tindakan biadab, memperlekeh, mempersenda dan memainkan orang Melayu.

Jika di masukkan harakah, malaysia kini, malaysian Insider dan suara keadilan, media ini lagilah dipenuhi dengan fitnah, penipuan, perkauman, cauvanis memang dah terkenal pro pembangkang.

Sekarang akhbar cauvanis mereka, China Press membuat pembohongan jelas tentang perletakan jawatan Ketua Polis Negara. Membuat fitnah terhadap KPN, semuanya bertujuan untuk menentang kepimpinan Melayu yang mengembang dan mempertahankan Islam. Inilah yang dikatakan kafir Harbi.

Siapa dia ketua Polis Negara dikaca mata Islam.. mereka inilah yang bertanggungjawab untuk menjaga keselamatan dan hal ehwal negara dan umat Islam. Mereka inilah yang menguatkuasakan undang-undang Islam.. Adakah umat Islam nak membiarkan orang yang melindungi umat Islam di hina dan dipersendakan oleh kafir Harbi ini.

Umat Islam perlu bangun dan tentang si DAP atau kafir Harbi. Gerakan menentang Islam dan Melayu perlu dijatuhkan dan dikuburkan di bumi Melayu ni..

Kongsi Link Anda