Popular Today

Ahad, Februari 28, 2010

Fairus sedia dedahkan kurap Guan Eng

3 Komen!!!

Hari ini PKR mendapat kejutan lagi apabila bekas ketua menteri 1 pulau pinang dari pkr fairus khairuddin umum sertai umno.

Beliau merupakan bekas TKM 1 kerajaan DAP Pulau Pinang.. Pastinya sangat kenal Lim Guan Eng, khalifah yang di sayangi PAS seMalaysia..

Banyak tuduhan yang dilemparkan oleh pakatan DAP termasuk Anwar sendiri.. Sudah masanya Fairus bangun dan beri penjelasan setelah sekian lama mendiamkan diri.

Adakah dakwaan beliau meletakkan jawatan dalam PKR dan kerajaan negeri kerana nak sambung belajar .. Ini semua konspirasi Guan Eng untuk jatuhkan pemimpin yang perjuangkan Melayu dan Islam.

Bila seorang lagi pemimpin PKR perjuangkan Melayu dan Islam pastinya politik mereka pasti dibunuh... Terbaru ialah Datuk Zahrain.... Ahli Parlimen PKR Bayan Baru..

Inilah wajah sebenar Guan Eng dan Anwar.. Yang dari dahulu anti Melayu dan Islam, Malaysian Malaysia, Middle Malaysia, hak sama rata, sama rasa, depan belakang sama sahaja.

Kita perlu tanya rakyat yang diliwat dengan penipuan ANuwar.. Are u ok?. Sebagaimana anuwar tanya Saiful setelah diliwat oleh beliau...

Tentunya rakyat yang sedar halal haram, dunia dan akhirat pastinya akan menolak perbuatan keji ini... Hak Melayu dan Islam sedang diliwat DAP jahanam... yang bersekongkol dengan anjing belaan PAS dan PKR...

Banyak lagi kurap dalam pakatan rakyat yang belum terbongkar.. Jadi tokoh seperti Fairus ini perlu digunakan semaksimum mungkin untuk mendedahkan kebobrokan Pakatan Rakyat Pulau Pinang yang kini semakin bernafsu untuk meratah hak Melayu Pulau Pinang

Kit Siang hina perlembagaan negara

2 Komen!!!
Tak pernah berlaku dalam sejarah Parlimen negara bila kes liwat mahu dibawa ke parlimen untuk dibincangkan.

Lim Kit Siang baru-baru ini mencadangkan seperti perkara di atas. kenapa kes liwat Anwar sahaja yang mahu dibawa parlimen.. Kenapa memilih kes secara terpilih... Kenapa pilih kes liwat Anwar dan bukan orang lain. Jadi dimanakah keadilan yang mahu dibawa Kit Siang... Ini adalah penghinaan kepada sistem perlembagaan negara!!

Kes Anwar ialah kes mahkamah dan bukan kes parlimen.. Sebagai negara demokrasi Kes mahkamah tidak boleh dicampurkan dengan pentadbiran negara. Barulah mahkamah ini dilihat sebagai telus.

Pembangkang selalu mendakwa mahkamah tidak telus.. Tetapi sekarang siapa secara terangan yang mahu mencampur adukkan urusan mahkamah dan pentadbiran negara. Ini dalam mereka tidak berkuasa dan memerintah negara.. Cuba bayangkan bagaimana Pakatan akan campur tangan dalam kes mahkamah.

Pakatan adalah pembohong no.1 negara... Bercakap sekadar untuk tujuan politik.. Mereka bukanlah mahu memperjuangkan sesuatu secara jujur... Tetapi hanya lakonan untuk mendapatkan kuasa.

Kongsi Link Anda