Popular Today

Isnin, Februari 03, 2014

Muka cina bangsat yg permainkan pahlawan negara yg berjuang!!

1 Komen!!!

Teresa kok permainkn kematian pahlawan kita.. cina bangsat.. duduk sedap dlm rumah.. yg duk jaga keselamatan org melayu dlm hutan!!

Mereka menganggap menjaga keselamatan ni sesuatu yg melucukan dan boleh buat kelakar..

Berapa cina yg duduk jaga keselamatan negara.. sikit sgt.. nak harap cina bangsat jaga keselamatan negara mmg jgn harap..

Mereka duduk di rumah besar.. kereta besar.. duit byk.. tiap bulan amik jaga beribu2..  sdgkn org Melayu hidup mcm kuli kpd si Cina ni.. jaga keselamatan mereka.. x cukup lg mereka ni pula dihina..

Inilah muka cina bangsat!!

PKR akan "kenduri" duit Selangor

0 Komen!!!

Pendedahan : Anwar Bertanding Di Kajang, ‘Blueprint Projek Istanbul’

AIDCNews – 1/2/14 – Seorang pemberi maklumat menghantar email mendakwa rancangan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bertanding di Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang sebahagian daripada ‘blueprint Projek Instabul.’

“Rujuk twitter ‘salamreform‘, anda akan dapat jejak modus operandinya,”katanya.

Dalam twitter ‘salamreform’ seorang bernama ‘Aktivis Reformasi,’ mendedahkan apa yang berlaku dalam politik PKR mutakhir ini adalah sebahagian daripada ‘blueprint Projek Instabul’ yang telah dibentangkan dalam mesyuarat inner circle Anwar beberapa minggu sebelum ini.

“Blueprint “Projek Istanbul” dibentang beberapa minggu lalu kepada inner circle Anwar. ”

Jelasnya lagi, “Projek Istanbul bakal menjadi tunggak strategi pertama Anwar untuk tawan Putrajaya..Tunggak utama “Projek Istanbul” ialah menjana dana parti dan pentadbiran negeri Selangor.”

‘Projek Instanbul’ terang ‘Aktivis Reformasi’ adalah strategi yang ditiru daripada Recep Tayyip Erdoğan menjadi Perdana Menteri Turki pada tahun 2003.

“Mengapa Anwar tanding DUN Kajang? Rujuk sejarah Erdogan jadi Mayor Istanbul untuk selesai masalah air dan sampah,” katanya.

‘Aktivis Reformasi’ turut memberikan rujukan projekistanbul.wordpress.com yang mendedahkan dua artikel bertajuk “PROJEK ISTANBUL” dan “AZMIN DIPERBODOHKAN – RAFIZI DIPERALATKAN UNTUK #PROJEKISTANBUL.”

PROJEK ISTANBUL

1. Semenjak kekalahan PRU13 menyentap Anwar Ibrahim kedunia realiti, dia menjadi semakin resah kerana telah kurang mendapat sokongan dari pihak asing. Ini kerana semenjak 1998 lagi beliau telah menjanjikan bahawa PKR dengan berbonekan DAP dan PAS sudah boleh menawan Putrajaya. Sampai 2014, Anwar masih ketua pembangkang dan makin bermasaalah pentadbiran parti PKR. Setelah kehilangan sejumlah besar penyokong dari Indonesia gara-gara kemarahan Yusuf Kalla, Anwar Ibraahim berasa terpinggir dan terjerumus dalam depressi hingga mengambil peluaang untuk perawaatan botox untuk menggembirakan hati.

2. Dalam kerunsingan yang beliau bukan lagi tunggak pembangkang, kerana pimimpin DAP yang jauh lebih muda seperti Lim Guan Eng, Tony Pua, Anthony Loke, Teresa Kok dan yang lain makin lantang dan dikenali, di PKR sendiri bintang Rafizi dan Nik Nazmi makin pudar. Tan Sri Khalid pula mengorak langkah positif dengan pentadbiran Selangor tanpa campur tangan Anwar. Selepas Khir Toyo, Selangor dibawah pimpinan kera pun akan maju, dan Tan Sri Khalid bukan kera. Dia adalah ahli korporat yang handal, dan pernah berperanan membawa Guthrie dan Sime Darby ke Malaysia ketika ‘Dawn Raid’ yang dirancang Tun Dr Mahathir.

3. Anwar masih dikelilingi isu personal dan isu liwat belum selesai. Dia mula bercatur. Azmin makin disisih oleh Faeqah dan inginkan ‘takhta’ MB Selangor. Khalid sudah tidak pedulikan kata Anwar dan hanya mahu mentadbir Selangor. Faeqah makin sombong sampai 6 bulan dah tak bercakap dengan Wan Azizah. Rafizi mula salah langkah dan mengeluarkan kenyataan yang lebih berunsur politik dari berunsurkan sifat beliau dahulu yang lebih strategik.

4. Anwar lebih menghabiskan masa di Indonesia sambil berfoya dengan Gunawan M, pengasas koran Tempo. Dia asyik bersembunyi di Four Seasons Jakarta, dan bersubahat dengan Kelab Pakatan Jakarta untuk menjatuhkan Zahrain yang tahu selok belok Anwar di Jakarta dan teman teman joli yang sering mengerumuni beliau. Dia nekad, perlu ada strategi baru. Enter, Rafizi.

5. Rafizi mencadangkan supaya Anwar menggunakan dana Selangor untuk menawan Putrajaya. Sebagai orang yang pandai study tapi tidak ada original idea sendiri, Rafizi menyelidik dari mana inspirasi (dan ciplak) akan datang. Sampailah dia di Istanbul dan strategi Recep Tayyip Erdoğan yang menawan Istanbul tahun 1994 dan menggunakan dana dari pelaburan 4billion dollar, projek awam dan pembinaan infrastruktur untuk menabung dana parti dan dana populariti untuk menjadi Perdana Menteri Turkey, selepas dipenjarakan pada tahun 1999.

6. Dengan itu, Anwar mengeluarkan kertas kerja Projek Istanbul, enam bulan lalu yang salah satu milestone ialah untuk Anwar menjadi MB Selangor. Tapi, Khalid nak diletakkan dimana? Tak mungkin Khalid akan berundur dengan begitu mudah. Nak minta tolong Wan Azizah pun susah, kerana semenjak rapat dengan Khalid, Faeqah sudah mula menjaugkan diri dari Keluarga Puaka ini. Salah satu caranya ialah melagakan Azmin dengan Khalid dan mengambil alih tempat Khalid ‘untuk parti’ dan menggunakan dana Selangor untuk menawan Putrajaya.

7. Itulah, secara am, Projek Istanbul.

AZMIN DIPERBODOHKAN – RAFIZI DIPERALATKAN UNTUK #PROJEKISTANBUL

1. Semenjak Yusuf Kalla menarik diri dari apa saja perbualan strategi atau kewangan dengan Anwar Ibrahim, dan penarikan dana dari sponsor yang telah memberi kata putus sebelum kekalahan PR di PRU13, Ketua Pembangkang Malaysia ini semakin runsing. Bila bulan penuh saja, dia bagai meroyan, dan mencari ubatnya.

2. Anwar bukan orang yang bersahaja menerima kekalahan. Sejurus lepas Rafizi pulang dari Umrah, Anwar memanggil Rafizi dan mengarahnya mencari solusi.

“I don’t want to hear the problems. What I want is the solution and it must not fail” ujar Anwar.

3. Rafizi yang sekarang sedar bos ‘is not a man focused on details’ mula menggelabah. Pengarah Strategi PKR ini pun mengumpulkan minda terbaik PKR, termasuk Nik Nazmi, Tian Chua (tak berapa bijak dan dipercayai informant CIA) dan Elizabeth Wong (bekas girlfriend Farish Noor dan suka di ikat dan mengikat sesama sendiri) untuk idea. Ternyata Eli seorang yang bijak dan berpengetahuan dalam arena politik. Beliau menyebut Erdogan dan sukses bandar Istanbul yang melonjakkan Erdogan ke jawatan Perdana Menteri Turki.

4. Rafizi kemudian mengingatkan bosnya tentang Erdogan, yang menurut Anwar Ibrahim adalah insan yang seperti beliau, dipenjarakan dan kemudian menjadi Perdana Menteri. Selepas outline strategi itu dibahaskan (Anwar meniyakan saja semua kenyataan Rafizi), Anwar bertanya,

“Will Khalid Play?”

“No, he’s happy with the State” jawab Rafizi dengan pantas.

“So how do we get the money if Khalid and Faeqah won’t play?” tanya Anwar.

Rafizi senyap, memandang keliling ruangan pejabat Anwar dan mejanya yang kosong saja.

“You could ask Azmin to do something, he hates Khalid” kata Rafizi, hampir berbisik.

“Yessss” jawab Anwar, sambil senyum kambing.

5. Anwar sengaja menghantar orangnya untuk membakar Faeqah untuk mempercayai yang Wan Azizah kecil hati dengannya atas sebab yang kecil. Walaupun rapat dengan isteri Anwar ini, Faeqah sekarang berkuasa dan mempunyai pengaruh luas. Dia berfikir, kalau ada masaalah biarlah Wan Azizah saja yang call. Dia nekad akan menyelesaikan masaalah ini, tapi Khalid jenis orang yang mencari kerja, jadi Faeqah menjadi semakin sibuk.

6. Didalam keadaan beginilah Anwar hantar jarum. Ada yang rapaat dengan Faeqah ini dibayar sejumlah wang dan diberi ‘entertainment’ untuk mengapikan Andartu yang sentiasa dengan bosnya. Konon Azmin nak jadi MB dan salah satu caranya ialaah melalui dana PKNS.

7. Faeqah ni samurai. Dia membawa perkara ini keperhatian Khalid. Mengamuk orang tua tu sampai rambut jadi lurus.

“Kick him out!” jerit Khalid, yang sudah muak dengan perangai spoilt-brat Azmin ini.

8. Bermulalah krisis dalaman yang menular hingga akan membazir wang rakyat untuk pilihanraya kecil Kajang. Tapi, bukan Azmin yang terkam.

9. Here comes the hero. Anwar Ibrahim. Azmin berasa Anwar hendak menyelamatkan situasi buat dirinya. Tapi semua telah tersurat, dan Rafizi lah salah satu dalangnya. Bulan October 2013 lagi Anwar dah ke Istanbul untuk bertemu Erdogan dan mengkaji strategi. (lihat sendiri disini buktinya).

Kesian Azmin. Dah lama kau ditikam. World class punya tikaman.

‘Aktivis Reformasi’ turut memberikan satu lagi laman anwarinsider.wordpress.com yang menceritakan kisah yang hampir sama perkaitan Anwar bertanding di Kajang dengan Projek Instabul.

Laman itu memuatkan empat artikel bertajuk “Part 1 – Anwar dan Anak Emasnya,” “Part 2 – MB Khalid dan “Timbalan MB”, “Part 3 – Anwar Ibrahim dan Rancangan Jambunya” dan “Part 4 – Projek Istanbul.”

Part 4 – Projek Istanbul

Projek Istanbul. Itulah nama rancangan besar untuk merampas Putrajaya dan menobatkan Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri. Dinamakan Projek Istanbul sebab Anwar cukup minat dengan Turki. Samada terdapat penglibatan orang Turki dalam projek ini, wallahu’alam.

Untuk memastikan Projek Istanbul ini berjaya, kenalah ada duit. Anwar asyik tekan MB Khalid untuk salurkan duit negeri ke dalam parti, tetapi Khalid enggan. Anwar tahu, Selangor ada RM3 bilion, cukup untuk belanja Projek Istanbul, tapi kunci peti besi, Khalid yang pegang.

Jadi, Anwar kena buka langkah. Bermula dengan pilihanraya kecil yang bakal berlaku di Kajang.

Anwar mesti jadi MB. Bila Anwar dah jadi MB, barulah boleh pegang kunci peti. Bila dah pegang kunci, duit negeri Selangor boleh jadi duit Projek Istanbul.

Kalau Anwar tak boleh masuk jadi MB, Rafizi boleh ganti.

Jadi, MB Khalid yang buat kerja dan mendapat sokongan rakyat mesti disingkirkan. Pedulilah apa kata rakan-rakan dalam Pakatan Rakyat. Dalam kepala Anwar, sudah set. Duit negeri Selangor dan duit parti, sama saja. Dan kalau duit itu dah jadi duit parti, maka bolehlah dibelanjakan sesuka hati.

Pilihanraya kecil di Kajang bukanlah untuk menguatkan PR, jauh sekali untuk memperjuangkan nasib rakyat. Pilihanraya kecil di Kajang hanyalah satu langkah dalam agenda Projek Istanbul.

Sekarang bukanlah masanya untuk orang Melayu, Cina dan India bertelagah. Inilah masanya untuk kita menilai Anwar Ibrahim dengan sejujurnya. Anwar hanyalah seorang lelaki yang mabuk kuasa dan sanggup melakukan apa saja untuk menjadi Perdana Menteri.

Kita akan terus mendedahkan fakta yang akan menunjukkan wajah sebenar Anwar Ibrahim dan keluarganya. Mereka hanya manusia biasa, tidak lari dari salah silap, dan mungkin akan terus melakukan salah.
Gambar: Pendedahan : Anwar Bertanding Di Kajang, ‘Blueprint Projek Istanbul’

AIDCNews – 1/2/14 – Seorang pemberi maklumat menghantar email mendakwa rancangan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bertanding di Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang sebahagian daripada ‘blueprint Projek Instabul.’

“Rujuk twitter ‘salamreform‘, anda akan dapat jejak modus operandinya,”katanya.

Dalam twitter ‘salamreform’ seorang bernama ‘Aktivis Reformasi,’ mendedahkan apa yang berlaku dalam politik PKR mutakhir ini adalah sebahagian daripada ‘blueprint Projek Instabul’ yang telah dibentangkan dalam mesyuarat inner circle Anwar beberapa minggu sebelum ini.

“Blueprint “Projek Istanbul” dibentang beberapa minggu lalu kepada inner circle Anwar. ”

Jelasnya lagi, “Projek Istanbul bakal menjadi tunggak strategi pertama Anwar untuk tawan Putrajaya..Tunggak utama “Projek Istanbul” ialah menjana dana parti dan pentadbiran negeri Selangor.”

‘Projek Instanbul’ terang ‘Aktivis Reformasi’ adalah strategi yang ditiru daripada Recep Tayyip Erdoğan menjadi Perdana Menteri Turki pada tahun 2003.

“Mengapa Anwar tanding DUN Kajang? Rujuk sejarah Erdogan jadi Mayor Istanbul untuk selesai masalah air dan sampah,” katanya.

‘Aktivis Reformasi’ turut memberikan rujukan projekistanbul.wordpress.com yang mendedahkan dua artikel bertajuk “PROJEK ISTANBUL” dan “AZMIN DIPERBODOHKAN – RAFIZI DIPERALATKAN UNTUK #PROJEKISTANBUL.”

PROJEK ISTANBUL

1. Semenjak kekalahan PRU13 menyentap Anwar Ibrahim kedunia realiti, dia menjadi semakin resah kerana telah kurang mendapat sokongan dari pihak asing. Ini kerana semenjak 1998 lagi beliau telah menjanjikan bahawa PKR dengan berbonekan DAP dan PAS sudah boleh menawan Putrajaya. Sampai 2014, Anwar masih ketua pembangkang dan makin bermasaalah pentadbiran parti PKR. Setelah kehilangan sejumlah besar penyokong dari Indonesia gara-gara kemarahan Yusuf Kalla, Anwar Ibraahim berasa terpinggir dan terjerumus dalam depressi hingga mengambil peluaang untuk perawaatan botox untuk menggembirakan hati.

2. Dalam kerunsingan yang beliau bukan lagi tunggak pembangkang, kerana pimimpin DAP yang jauh lebih muda seperti Lim Guan Eng, Tony Pua, Anthony Loke, Teresa Kok dan yang lain makin lantang dan dikenali, di PKR sendiri bintang Rafizi dan Nik Nazmi makin pudar. Tan Sri Khalid pula mengorak langkah positif dengan pentadbiran Selangor tanpa campur tangan Anwar. Selepas Khir Toyo, Selangor dibawah pimpinan kera pun akan maju, dan Tan Sri Khalid bukan kera. Dia adalah ahli korporat yang handal, dan pernah berperanan membawa Guthrie dan Sime Darby ke Malaysia ketika ‘Dawn Raid’ yang dirancang Tun Dr Mahathir.

3. Anwar masih dikelilingi isu personal dan isu liwat belum selesai. Dia mula bercatur. Azmin makin disisih oleh Faeqah dan inginkan ‘takhta’ MB Selangor. Khalid sudah tidak pedulikan kata Anwar dan hanya mahu mentadbir Selangor. Faeqah makin sombong sampai 6 bulan dah tak bercakap dengan Wan Azizah. Rafizi mula salah langkah dan mengeluarkan kenyataan yang lebih berunsur politik dari berunsurkan sifat beliau dahulu yang lebih strategik.

4. Anwar lebih menghabiskan masa di Indonesia sambil berfoya dengan Gunawan M, pengasas koran Tempo. Dia asyik bersembunyi di Four Seasons Jakarta, dan bersubahat dengan Kelab Pakatan Jakarta untuk menjatuhkan Zahrain yang tahu selok belok Anwar di Jakarta dan teman teman joli yang sering mengerumuni beliau. Dia nekad, perlu ada strategi baru. Enter, Rafizi.

5. Rafizi mencadangkan supaya Anwar menggunakan dana Selangor untuk menawan Putrajaya. Sebagai orang yang pandai study tapi tidak ada original idea sendiri, Rafizi menyelidik dari mana inspirasi (dan ciplak) akan datang. Sampailah dia di Istanbul dan strategi Recep Tayyip Erdoğan yang menawan Istanbul tahun 1994 dan menggunakan dana dari pelaburan 4billion dollar, projek awam dan pembinaan infrastruktur untuk menabung dana parti dan dana populariti untuk menjadi Perdana Menteri Turkey, selepas dipenjarakan pada tahun 1999.

6. Dengan itu, Anwar mengeluarkan kertas kerja Projek Istanbul, enam bulan lalu yang salah satu milestone ialah untuk Anwar menjadi MB Selangor. Tapi, Khalid nak diletakkan dimana? Tak mungkin Khalid akan berundur dengan begitu mudah. Nak minta tolong Wan Azizah pun susah, kerana semenjak rapat dengan Khalid, Faeqah sudah mula menjaugkan diri dari Keluarga Puaka ini. Salah satu caranya ialah melagakan Azmin dengan Khalid dan mengambil alih tempat Khalid ‘untuk parti’ dan menggunakan dana Selangor untuk menawan Putrajaya.

7. Itulah, secara am, Projek Istanbul.

AZMIN DIPERBODOHKAN – RAFIZI DIPERALATKAN UNTUK #PROJEKISTANBUL

1. Semenjak Yusuf Kalla menarik diri dari apa saja perbualan strategi atau kewangan dengan Anwar Ibrahim, dan penarikan dana dari sponsor yang telah memberi kata putus sebelum kekalahan PR di PRU13, Ketua Pembangkang Malaysia ini semakin runsing. Bila bulan penuh saja, dia bagai meroyan, dan mencari ubatnya.

2. Anwar bukan orang yang bersahaja menerima kekalahan. Sejurus lepas Rafizi pulang dari Umrah, Anwar memanggil Rafizi dan mengarahnya mencari solusi.

“I don’t want to hear the problems. What I want is the solution and it must not fail” ujar Anwar.

3. Rafizi yang sekarang sedar bos ‘is not a man focused on details’ mula menggelabah. Pengarah Strategi PKR ini pun mengumpulkan minda terbaik PKR, termasuk Nik Nazmi, Tian Chua (tak berapa bijak dan dipercayai informant CIA) dan Elizabeth Wong (bekas girlfriend Farish Noor dan suka di ikat dan mengikat sesama sendiri) untuk idea. Ternyata Eli seorang yang bijak dan berpengetahuan dalam arena politik. Beliau menyebut Erdogan dan sukses bandar Istanbul yang melonjakkan Erdogan ke jawatan Perdana Menteri Turki.

4. Rafizi kemudian mengingatkan bosnya tentang Erdogan, yang menurut Anwar Ibrahim adalah insan yang seperti beliau, dipenjarakan dan kemudian menjadi Perdana Menteri. Selepas outline strategi itu dibahaskan (Anwar meniyakan saja semua kenyataan Rafizi), Anwar bertanya,

“Will Khalid Play?”

“No, he’s happy with the State” jawab Rafizi dengan pantas.

“So how do we get the money if Khalid and Faeqah won’t play?” tanya Anwar.

Rafizi senyap, memandang keliling ruangan pejabat Anwar dan mejanya yang kosong saja.

“You could ask Azmin to do something, he hates Khalid” kata Rafizi, hampir berbisik.

“Yessss” jawab Anwar, sambil senyum kambing.

5. Anwar sengaja menghantar orangnya untuk membakar Faeqah untuk mempercayai yang Wan Azizah kecil hati dengannya atas sebab yang kecil. Walaupun rapat dengan isteri Anwar ini, Faeqah sekarang berkuasa dan mempunyai pengaruh luas. Dia berfikir, kalau ada masaalah biarlah Wan Azizah saja yang call. Dia nekad akan menyelesaikan masaalah ini, tapi Khalid jenis orang yang mencari kerja, jadi Faeqah menjadi semakin sibuk.

6. Didalam keadaan beginilah Anwar hantar jarum. Ada yang rapaat dengan Faeqah ini dibayar sejumlah wang dan diberi ‘entertainment’ untuk mengapikan Andartu yang sentiasa dengan bosnya. Konon Azmin nak jadi MB dan salah satu caranya ialaah melalui dana PKNS.

7. Faeqah ni samurai. Dia membawa perkara ini keperhatian Khalid. Mengamuk orang tua tu sampai rambut jadi lurus.

“Kick him out!” jerit Khalid, yang sudah muak dengan perangai spoilt-brat Azmin ini.

8. Bermulalah krisis dalaman yang menular hingga akan membazir wang rakyat untuk pilihanraya kecil Kajang. Tapi, bukan Azmin yang terkam.

9. Here comes the hero. Anwar Ibrahim. Azmin berasa Anwar hendak menyelamatkan situasi buat dirinya. Tapi semua telah tersurat, dan Rafizi lah salah satu dalangnya. Bulan October 2013 lagi Anwar dah ke Istanbul untuk bertemu Erdogan dan mengkaji strategi. (lihat sendiri disini buktinya).

Kesian Azmin. Dah lama kau ditikam. World class punya tikaman.

‘Aktivis Reformasi’ turut memberikan satu lagi laman anwarinsider.wordpress.com yang menceritakan kisah yang hampir sama perkaitan Anwar bertanding di Kajang dengan Projek Instabul.

Laman itu memuatkan empat artikel bertajuk “Part 1 – Anwar dan Anak Emasnya,” “Part 2 – MB Khalid dan “Timbalan MB”, “Part 3 – Anwar Ibrahim dan Rancangan Jambunya” dan “Part 4 – Projek Istanbul.”

Part 4 – Projek Istanbul

Projek Istanbul. Itulah nama rancangan besar untuk merampas Putrajaya dan menobatkan Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri. Dinamakan Projek Istanbul sebab Anwar cukup minat dengan Turki. Samada terdapat penglibatan orang Turki dalam projek ini, wallahu’alam.

Untuk memastikan Projek Istanbul ini berjaya, kenalah ada duit. Anwar asyik tekan MB Khalid untuk salurkan duit negeri ke dalam parti, tetapi Khalid enggan. Anwar tahu, Selangor ada RM3 bilion, cukup untuk belanja Projek Istanbul, tapi kunci peti besi, Khalid yang pegang.

Jadi, Anwar kena buka langkah. Bermula dengan pilihanraya kecil yang bakal berlaku di Kajang.

Anwar mesti jadi MB. Bila Anwar dah jadi MB, barulah boleh pegang kunci peti. Bila dah pegang kunci, duit negeri Selangor boleh jadi duit Projek Istanbul.

Kalau Anwar tak boleh masuk jadi MB, Rafizi boleh ganti.

Jadi, MB Khalid yang buat kerja dan mendapat sokongan rakyat mesti disingkirkan. Pedulilah apa kata rakan-rakan dalam Pakatan Rakyat. Dalam kepala Anwar, sudah set. Duit negeri Selangor dan duit parti, sama saja. Dan kalau duit itu dah jadi duit parti, maka bolehlah dibelanjakan sesuka hati.

Pilihanraya kecil di Kajang bukanlah untuk menguatkan PR, jauh sekali untuk memperjuangkan nasib rakyat. Pilihanraya kecil di Kajang hanyalah satu langkah dalam agenda Projek Istanbul.

Sekarang bukanlah masanya untuk orang Melayu, Cina dan India bertelagah. Inilah masanya untuk kita menilai Anwar Ibrahim dengan sejujurnya. Anwar hanyalah seorang lelaki yang mabuk kuasa dan sanggup melakukan apa saja untuk menjadi Perdana Menteri.

Kita akan terus mendedahkan fakta yang akan menunjukkan wajah sebenar Anwar Ibrahim dan keluarganya. Mereka hanya manusia biasa, tidak lari dari salah silap, dan mungkin akan terus melakukan salah.

Kongsi Link Anda