Popular Today

Rabu, Jun 11, 2014

Isteri Ganas!! Abby dera mental dan fizikal

0 Komen!!!

Abby sah bercerai talak satu

0 Komen!!!

Abby Abadi dan suaminya, Muhammad Noor Farhan Che Bakar sah bercerai talak satu selepas Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur mensabitkan lafaz cerai luar mahkamah melalui SMS yang dihantar Muhammad Noor Farhan, Mei lalu.
Hakim Syarie Shaiful Azli Jamaludin membuat keputusan itu selepas meneliti semua dokumen & mendengar keterangan kedua-dua pihak.
Bagaimanapun, cerai pertama pada Januari lalu yang dihantar Muhammad Noor Farhan melalui SMS kepada rakannya, mahkamah tidak mensabitkan jatuh talak berikutan SMS itu adalah lafaz yang tidak sah kerana tidak memenuhi rukun dan syarat sah talak.
Pasangan itu mendirikan rumah tangga secara rahsia pada 9 Julai tahun lalu di selatan Thailand setelah berkenalan selama dua minggu. (rtky/m)

Gambar anak saudara Siti Nurhaliza yang mungkin menenggelamkan Nora Danish

0 Komen!!!
Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa Datuk Siti Nurhaliza mempunyai seorang anak saudara perempuang yang amat mengancam. Tambahan pula anak saudara penyanyi nombor satu tanah air itu baru berumur 17 tahun.

Adakah agak keterlaluan sebuah page di facebook yang mengatakan kecomelan anak saudara Siti Nurhaliza mampu menenggelamkan Nora Danish.?

Untuk pengethuan peminat-peminat, Nora Danish baru sahaja dinobatkan sebagai artis paling popular Instagram di mana dia telah mengalahkan beberapa selebriti wanita hebat lain seperti Neelofa, Che Ta, Sharifah Sakinah dan Lisa Surihani.


Kongsi Link Anda