Popular Today

Khamis, Oktober 31, 2013

Husband commits suicide, after wife uploads wedding pictures on FB

1 Komen!!!

upo
In a bizarre yet sad story, a software engineer from Chennai working in a reputed MNC killed himself after having a tiff with his newly wed wife over photos uploaded to Facebook.
Chandan Kumar (29) from Jharkand and wife Sandhya from Chennai got married against his parent’s wishes in a church in Chennai recently. Sandhya was christian and Chandan’s hindu family opposed his wedding it seems yet they decided to get married in a church with blessings from Sandhya’s family.
After the wedding Sandhya posted the photos on Facebook and tagged them with Chandan which his cousins in Jharkand noticed and informed his parents about.
His parents had immediately contacted Chandan and expressed that they were deeply hurt and upset, and that he remove the photos immediately from Facebook. But Sandhya disagreed to this and bitterness ensued between the couple soon after. Police after enquiry said Sandhya did not want to remove the photos of their legitimate marriage.
On Saturday night they had a heated exchanged and slept in different rooms but Sunday morning as Chandan did not come out of his room, Sandhya opened it to find to him hanging and dead. He had left a suicide note. According to the note by Chandan, he said he still loved his wife but was very upset that she did not remove the photos and hence decided to end his life, as reported in Younews. in.
Chennai police are still investigating the case.

Tuduhan biadap oleh blogger sex : UMNO adalah dalang penangkapan saya

3 Komen!!!


UMNO lagi... rasanya dah bosan dengar asyik ada pihak yang menyalahkan UMNO terhadap apa yang mereka sendiri lakukan.. sedangkan apa yng disentuh ialah tentang agama dan bukan Politik.. 

Kenapa perlu salahkan UMNO.. atau ini mmg dah jadi ajaran Blogger Seks berfahaman Pakatan Rakyat ini utk menyalahkan UMNO.. 

Terbaru Pasangan penulis blog seks Alvin Tan dan Vivian Lee mendakwa kekecohan berhubung gambar 'Bak kut teh' yang dimuat naik di Facebook pada Ramadan lalu disebabkan orang-orang Islam sensitif dan beremosi selain mendakwa ia diprovokasi oleh sesetengah pemimpin Umno. Klik sini 

Rasanya dah biadap sangat di Alvin Vivian ni.. pasangan ini harus tahu bahawa apa yang mereka sentuh bukan berkaitan politik.. tetapi agama.. dengan tepat.. AGAMA ISLAM..

Kepada Blogger seks ini "Jadi jangan libatkan politik terhadap kesundalan anda terhadap agama Islam"..

Sesiapapun yang beragama Islam akan terasa hati jika agama Islam di permainkan.. kecuali hati mereka tidak ada keimanan dalam diri mereka.. bukan sahaja Islam tetapi jika agama lain dipermainkan juga mereka mesti terasa hati..

Cheryl Samad Selamat Lahirkan anak perempuan..

0 Komen!!!
Alhamdulillah.. inilah kalimah yang akan terpancul melihat rezeki anak yang baru dilahirkan.. 
Dalam diam rupa-rupanya Cheryl Samad telah pun bergelar ibu pada 18 Oktober yang lalu. Jutaan tahniah diucapkan kepada Cheryl dan suami atas kelahiran bayi perempuan yang diberi nama Stella. Berita baik ini telah dikongsi oleh Cheryl menerusi akaun Instagramnya semalam.
gambar anak cheryl samad
Keterujaan Cheryl Samad bergelar ibu dapat dilihat menerusi status yang dikongsinya seperti di bawah:-
Meet our little girl, Stella.We’ve been waiting for her for a long time.She finally arrived on Friday the 18th of October. We feel very blessed.
gambar anak cheryl samad
Cheryl Samad telah pun berkahwin dengan Ng Ping Ho pada 30 April 2011. Semoga dengan kehadiran cahaya mata ini akan memeriahkan lagi keluarga mereka. Tahniah diucapkan kepada Cheryl dan suami. Selamat menjalani kehidupan sebagai ayah dan ibu.

baca seterusnya di Beautifulnara

Kebimbangan Melayu terhadap Dasar anti-bumiputra amalan PR kini menjadi realiti

0 Komen!!!
Kalau dahulu masih ramai yang agak sinis apabila diberitahu bahawa PR tidak memnperjuangkan kepentingan Melayu. Ramai yang melihat isu ini hanya untuk menakut-nakutkan rakyat terhadap kerajaan PR.

 Namun baru sahaja 2 penggal PR berkuasa.. setelah dulu kekejaman dan kezaliman PR tehadap peniaga Melayu di Pulau Pinang yang dihalau dari premis kedai mereka.. kini perkara ini berlaku pula di Kajang, Selangor.. setelah DAP di Pulau Pinang dan kini PKR di Selangor.

 Sebenarnya perkara ini sudah lama telah disebutkan PR yang mempunyai dasar anti-bumiputra kini semakin lama semakin jelas.. PR hakikatnya hanya mengikut telunjuk DAP.. PAS dan PKR langsung tiada suara dalam PR.. kerana mereka takut kehilangan sokongan kaum Cina.

Orang Melayu dan Bumiputra perlu menjadikan perkara ini sebagai tauladan kalau tidak mereka terpaksa mengemis walaupun mahu berniaga di negara sendiri.

PAS semakin kekurangan isu - Keluarga Azizan sedia memaafkan

0 Komen!!!
Isu salah faham mengenai kenyataan TS Muhyiddin selesai.. permohonan maaf diterima dengan hati terbuka oleh isteri Azizan, Puan Sri Faekah Sheikh Hamzah. “Saya sedia memaafkan dan percaya kemungkinan kenyataan itu disalah tafsir pihak tertentu dan disebarkan secara tidak betul,” katanya, ketika dihubungi, semalam.
Nampaknya PAS semakin kekurangan isu.. jangan buat fitnah lagi ya..

Kongsi Link Anda