Popular Today

Ahad, April 28, 2013

berita hangat!! Lim Kit Siang kena Booo di Gelang Patah!!

6 Komen!!!


Pada 28 April 2013, Calon BN Parlimen Gelang Patah, Dato Abd Ghani Othman telah hadir ke Pasar Swasta Taman Ungku Tun Aminah jam 8.00 pagi tadi untuk bertemu peniaga dan juga orang ramai. Beliau mendapat sambutan dari kalangan yang hadir di tempat tersebut.

Manakala en Lim Kit Siang serta Dr Boo Cheng Hou hadir ke Pasar tersebut tidak lama kemudian. Apa yang menariknya kehadiran Lim Kit Siang serta dr Boo telah disambut dengan ejekan boo dan perkataan balik laa oleh peniaga Cina dan mereka yang hadir sehingga Lim Kit Siang dan Dr Boo tidak jadi ke situ.

Begitu juga dengan lawatan Lim Kit Siang dan Dr Boo di Pasar Peladang Skudai mendapat ejekan dari peniaga dan mereka yang hadir (majoriti Melayu) dan terus keluar

Ramai dikalangan peniaga Cina menyatakan sokongan kepada Lim Kit Siang pada awalnya telah beralih sokongan kepada Dato Abd Ghani Othman apabila beliau dicalonkan sebagai calon Parlimen Gelang Patah atas alasan Lim Kit Siang tiada jawatan dalam kerajaan manakala Dato Abd Ghani Othman berjawatan maka kena sokong yang berjawatan dan mampu menyelesaikan masalah dan kehendak pengundi Gelang Patah. 

Video akan disebarkan.. harap bersabar!!

Kongsi Link Anda