Popular Today

Rabu, November 21, 2012

DOA Pas kemaruk kuasa!!

0 Komen!!!


Sebagai umat Islam pasti akan kecewa dengan tindakan PAS mendoakan kemusnahan umat Islam yang lain kerana idealogi politik.

INi adalah akibat terlalu taksub politik.. pendekatan yang dibawa oleh PAS ialah pendekatan Ekstrem!! bukannya wasatiyahh!! berbeza dengan pendekatan Nabi Muhammad SAW..Doa ini jugalah sebenarnya menunjukkan PAS dah KEMARUK sangat nak berkuasa.. namun bagaimana mahu kuasa.. dengan menghancurkan kemusnahan orang lain.. bukanlah cara demokrasi sebenarnya.. seperti cara ketam..

PAS bukanlah gentle sangat.. pas patut doakan.. supaya rakyat Malaysia ni rasional dengan memilih parti yang terbaik untuk memerintah Malaysia dengan menunjukkan kedua-dua dasar dan usaha yang dibuat untuk negara!!

PAS tak pernah cerita tentang dasar.. PAS hanya menghentam dan membuatkan rakyat tidak rasional.. dengan menanam rasa benci pd rakyat.. dengan harapan jika rakyat dah benci pada UMNO mereka akan sokong PAS..

Inilah adalah politik zaman batu.. cara kotor.. kerana cara bertamadun adalah mengajak rakyat sama-sama berfikir memilih parti mana yang lebih baik..

Sudah masanya rakyat menolak kepimpinan PAS.. PAS adalah parti asabiyah dan taksub.. malah sangat keji dengan mendoakan kemusnahan orang lain demi kemaruk kuasa!!

 

Gambar Nik Aziz diperbodohkan oleh Husam Musa

1 Komen!!!
Cubalah tengok.. Kesian org tua ni.. Diperbodohkan oleh EXCOnya..


Cukuplah tu.. Letak lah jawatan..

Kongsi Link Anda