Popular Today

Jumaat, Oktober 08, 2010

Raja Azura Bercerai?

4 Komen!!!

KUALA LUMPUR: Pelakon dan penyampai radio Sinar FM, Raja Azura Tengku Ahmad Tajudin, 38, masih menyayangi suaminya , Adzmin Othman,37, dan tidak menolak kemungkinan untuk rujuk semula.

Kata Raja Azura atau lebih dikenali sebagai Kak Engku, dia masih memberi peluang kepada suaminya untuk mencari jalan pendamaian dalam tempoh edah demi masa depan anak-anak.

"Selama ini saya hilang kepercayaan kepada suami dan dia perlu mengembalikan kepercayaan itu kepada saya semula. Penceraian hanyalah jalan untuk kami betulkan semula keadaan.

"Namun begitu saya masih lagi membuka peluang kepada dia untuk selamatkan rumah tangga kami sepanjang tempoh edah ini atau berkahwin semula selepas tempoh itu," katanya ketika ditemui selepas selesai menjalankan tugasnya mengendalikan segmen Sinar Pagi di Stesen Radio Sinar FM, di Astro Bukit Jalil di sini, Jumaat.

Raja Azura dan Adzmin bercerai talak satu di sebuah mahkamah syariah di Selangor pada 28 September lalu. Penceraian itu dilakukan dalam prosiding tertutup.

Dalam pada itu, Raja Azura turut memberitahu kasih sayang terhadap suaminya tidak pernah berubah malah keputusan untuk bercerai adalah keputusan bersama.

"Kami tidak pernah bergaduh, bertengkar, malah kami adalah pasangan romantik di luar. Saya akui hati saya tidak pernah berubah daripada menyayanginya.

"Kami ambil keputusan ini sebagai jalan terbaik untuk memperbaiki hubungan kami dari luar setelah cara lain gagal. Selepas ini saya harap lebih menghargai dan memerlukan antara satu sama lain," katanya.

Ujarnya, mereka turut berjanji akan menjalankan tanggungjawab sebagai ibu bapa kepada anak-anak dan menjadi sahabat paling baik.

"Sebelum berpisah kami telah berjanji akan menjalankan tanggungjawab masing-masing dengan baik terutamanya memberi perhatian kepada kami.

"Saya tidak mahu anak-anak rasa terabai malah perkara ini masih menjadi rahsia kami dari pengetahuan mereka kerana mereka masih kecil untuk mengetahuinya," katanya.

Kata Raja Azura, hak penjagaan anak adalah atas persetujuan bersama dan suami berhak untuk berjumpa mereka pada bila-bila masa.

Raja Azura dan Adzmin mendirikan rumah tangga pada 10 Mac 2001 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Megat Muhammad Raziq, 8, Megat Luqman Hakim, 7, serta Puteri Mia Maizurah, 4.

Sumber : Mstar

Hindraf Haram Jadah!!

3 Komen!!!

Ini dah kurang ajar... keling paria dah tahap lawan Sultan Johor [rujuk sini]... ini dah mencabar kesabaran orang Melayu dan rakyat Johor... Keling pundek ni patutnya dibuang dari negara Malaysia..

Inilah akibat orang Melayu bagi muka kepada keling pundek ni... siapa Hindraf nak mempersoalkan kuasa Sultan.. tuan kepada Tanah Melayu ni... apa jasa Hindraf di negara Ini selain berjuangan perkauman keling sempit..

Mungkin Sultan patut tahu kedudukan mereka sekarang di mata kaum Bukan Melayu khasnya yang ultra cauvanis macam Hindraf dan DAP..

Masanya Sultan-sultan Melayu tegaskan pendirian bersama UMNO yang memperjuangkan hak peribumi tanah Melayu ini sejak dahulu kini dan selamanya... jangan nak main jalan tengah..

Sultan perlu mainkan peranan untuk menyatukan bangsa Melayu.. jika perpecahan Melayu berterusan.. jangan harap Sultan-sultan Melayu akan berada di mereka pada masa akan datang...

Terkini : Dr Mahathir berlepas pulang tengah hari ini

3 Komen!!!
MELBOURNE 8 Okt. — Tun Dr Mahathir Mohamad dijadual pulang ke Kuala Lumpur tengah hari ini dengan menaiki sebuah pesawat khas.

Pesawat berkenaan dijangka berlepas dari Lapangan Terbang Tullamarine di sini kira-kira 3 petang (1 tengah hari waktu Malaysia).

Dr Mahathir dimasukkan ke Hospital Epworth di sini Sabtu lepas kerana jangkitan di dada.

Beliau dibenarkan keluar dari hospital pada Selasa dan kemudiannya berehat di sebuah hotel di sini.

Bekas Perdana Menteri, yang diiringi isteri Tun Dr Siti Hasmah Mohamad Ali, dijadual berucap kepada pelajar Malaysia dalam sebuah bengkel di sini pada Sabtu namun dibatalkan selepas beliau sakit.

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Datuk Seri Mustapa Mohamed menggantikan Dr Mahathir pada seminar itu.

Seorang pembantu kepada Dr Mahathir, ketika dihubungi mengesahkan bahawa beliau akan pulang ke tanah air lewat hari ini. — Bernama

Panas : Konspirasi Azmin terdedah!!!

0 Komen!!!


Akhirnya tembelang dan konspirasi Azmin terdedah dan kelemahan Khalid gagap dieksploitasi!!!... Khalid kedekut dengan Ketua Cabang PKR... tapi jaga Cina DAP @ boneka .. ketua Cabang PKR Selangor semua tengok je.. meleleh air liur beb..


Korang dengarlah sendiri....

Kongsi Link Anda