Popular Today

Sabtu, Februari 20, 2010

Shocking Truth about Anwar Ibrahim's Australian Partner

0 Komen!!!


Dr Novandri Hasan Basri


What else can we say regarding Anwar Ibrahim's peculiar friendship with certain foreign leaders.

And Robert Bob Brown, an Australian senator is one them. He is a definite and a proud gay living with his soul partner for the past many years.

Brown opposed the Howard Government's amendments to the Marriage Act in 2004, stating that "Mr Howard should relax and accept gay marriages as part of the future's social fabric"

He is also an atheist which make him thinks that he is not liable for punishment from god for all his gay sins etc. How convenience!

And all this gay and atheist issues makes us wonder, where did Anwar Ibrahim actually first meet Bob Brown?

Bob Brown is a 100% gay and Anwar Ibrahim is on trail for 'the basic concept of a gay couple will ended up doing in their life'.

But maybe the Anwar Ibrahim's politeness by asking Saiful Bukhari 'can i fuck you today' could be thought by mr Bob Brown himself. Maybe ?

Kes Liwat - Presiden PAS selar campurtangan barat!!

1 Komen!!!

Mereka dua-dua pembangkang, ANUwar AlJuburi dan Hj adi, Tapi mereka mempunyai perbezaan dari aspek tertentu.. ANUwar sanggup jual negara kepada barat dan Hj Hadi pula menyelar campurtangan asing apatah dari negara barat ysng bukan Islam.

Presiden Pas menyelar tindakan beberapa anggota Parlimen Australia untuk campur tangan dalam kes liwat melibatkan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dan mahu kes diselesaikan mengikut sistem kehakiman negara ini tanpa dipengaruhi oleh mana-mana anasir luar.

"Dari segi campur tangan asing, saya sebagai rakyat Malaysia, saya mahu negara kita menjadi sebuah negara yang berdaulat dan tidak perlulah kepada campur tangan asing apatah lagi dari negara-negara Barat, negara bukan Islam,” katanya.

Jika dibuat perbandingan seorang pemimpin mempunyai seamangat kenegaraan yang baik dan seorang lagi tidak langsung mempunyai semangat kenegaraan. Mugkin banyak perkara kita tidak bersetuju dengan Hj Hadi.. tetapi sesetengah perkara apa yang betul perlu diakui secara objektif.

Perkara yang betul mengikut semangat kenegaraan dan kedaulatan negara adalah tidak boleh membenarkan campurtangan asing dalam apa-apa urusan dalam negara mahupun kecil ataupun besar. Tindakan yang menjemput campur tangan asing adalah pengkhianat negara apatah magi campur tangan barat yang bukan Islam iaitu sentiasa mahu merosakkan kerajaan Isla

Kita mengetahui sejarah dunia, sesuatu negara akan dijajah jika dibawa campurtangan asing.. termasuklah di kejatuhan tamadun Melaka suatu masa dahulu.. Kalau dahulu terkenal dengan si kitul dan raja mandaliar tetapi sekarang ialah ANUwar aljuburi yang mahu negara di jajah oleh barat. Inilah ajen-ajen barat, cia, mossat yang mahu hancurkan negara Islam.. Afgahnistan, Iraq dan Pakistan telah dijajah oleh barat.. adakah Malaysia seterusnya yang diketuai oleh ANuwar.

Kita mengetahui, campur tangan barat dalam Kes Liwat ANuwar hanyalah cara ANuwar untuk mengalih perhatian rakyat terhadap kes liwat beliau... Kes liwat ini adalah antara ANuwar dan pembantu peribadinya Saiful... Saiful mendakwa bahawa ANwar telah meliwat beliau... Adakah Anuwar menafikan keadilan bagi Saiful untuk mendapat keadilan...

Kenapa ANwar mahu bersungguh menggugur kan kes liwat... kenapa ANwar mahu melengah-lengahkan kes liwat.. kenapa Anway mahu menangguh lagi pembicaraan kes liwat.. Ini semua menimbulkan persoalan.. Kenapa Anwar takut kes liwat ini dibicarakan... Jika ANwar yakin tidak bersalah dan mempunyai alibi dan bukti yang tidak melibatkan beliau kes tersebut.. kenapa tidak sahaja dipercepatkan perbicaraan

Semua tindakan Anwar ini menunjukkan sesuatu yang mencurigakan.. beliau sendiri umpama mengakui bahawa beliau terleibat dengan kegiatan liwat ini....

Kongsi Link Anda