Popular Today

Isnin, Januari 30, 2012

Lagi pemimpin PAS menderhaka kepada Pakatan!!!

0 Komen!!!Masalah bertimpa-timpa kepada PAS.. ramai rakyat mula berfikir, adakah ini akibatnya apabila PAS menolak perjuangan Islam yang sebenar dan mula bersekongkol dengan kafir harbi!!!

Yang jelas perselisihan pendapat dalam PAS semakin jelas.. manakala PKR dan DAPigs pula semakin utuh!!!

Terbaru ialah apbila pemimpin PAS yang menyokong AUKU digunakan.. dengan kata lain pemimpin PAS ini bukanlah budak kecil dan beliau adalah MB kedah yang dikatakan telah menderhaka kepada pakatan.. maka semua juak-juak Pakatan telah membidas pemimpin PAS ini..

baca selanjutnya di sini

Hassan Ali cabar Azmin

1 Komen!!!

SHAH ALAM - Bekas Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Dr Hasan Mohamed Ali menggesa Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali membuat laporan polis dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sekiranya mempunyai bukti penyelewengan dan salah laku melibatkan beliau.

Menurutnya, beliau sendiri tidak mengetahui bentuk penyelewengan yang didakwa Azmin sebagai rahsia yang kini berada dalam tangan Pakatan Rakyat (PR). (klik di sini)

Rakyat ditipu lagi oleh pemimpin PKR (Parti kelentong Rakyat)

0 Komen!!!
Sebanyak 57 keluarga di Kampung Bunga Raya dekat sini melakukan mogok lapar Ahad sebagai bantahan terhadap kerajaan Selangor yang gagal mengotakan janji pilihan raya umum lepas, untuk menyediakan rumah baru kepada mereka.

Memulakan mogok lapar pada 9 pagi, keluarga yang mengandungi lebih 100 anggota itu mendesak untuk bertemu pegawai kanan kerajaan negeri dan pusat bagi menyelesaikan isu yang berlarutan sejak hampir empat tahun tersebut.

Bernama melaporkan, anggota Parlimen kawasan Subang dari Parti Keadilan Rakyat, R. Sivarasah telah menjanjikan setiap keluarga akan mendapat rumah baru di Jalan Pluto menjelang 2010.

"Kami diberitahu akan dapat menyambut Deepavali di rumah baru kami pada 2010, tapi itu tinggal mimpi...tiada apa yang dilakukan setakat ini. Itu cuma janji kosong Sivarasah.

(klik di sini)

Kongsi Link Anda