Popular Today

Isnin, Januari 10, 2011

Panas : Presiden PAS tidak layan blogger pakatan

0 Komen!!!
Presiden PAS didakwa tidak melayan seorang blogger pro pakatan yang mahu dapatkan pandangan dan penjelasan beliau.. bukan setakat itu, bahkan blogger ini didakwa dibelasah oleh penyokong Presiden PAS tersebut.

Menurut cerita, sekumpulan jemaah masjid, dipercayai penyokong Datuk Seri Abdul Hadi Awang didakwa mengasari seorang penulis blog yang cuba mendapatkan beberapa penjelasan daripada presiden PAS itu. Ianya berlaku dekat rumah Abdul Hadi di Marang pada 7 Januari lalu, dan turut dikurung seketika di pejabat masjid berdekatan dan telefon bimbitnya dirampas.

Blogger berkata "Dalam kejadian itu, kira-kira tujuh atau lapan orang mengepung saya. Saya rasa dipukul daripada belakang dua kali,".

Menceritakan kembali pengalamannya, Khairun Nizam atau lebih dikenali sebagai ADUKA TARUNA mendakwa, selepas solat Zohor di Masjid Rusila dekat rumah Hadi, beliau menghampiri pemimpin itu bagi mendapatkan penjelasan berhubung isu kerajaan perpaduan PAS-Umno yang meletus selepas pilihan raya umum lalu.

Oleh kerana tidak dilayan, beliau terus mengikuti pemimpin utama parti Islam itu hingga ke hadapan rumahnya - 15 meter dari masjid - sambil bertanya soalan dan merakamkan pergerakan Hadi menggunakan kamera telefon bimbit.

"Kemudian saya ditahan dalam sebuah bilik sebelum dibebaskan tidak lama kemudian," dakwanya.

Khairun Nizam merupakan antara penulis blog pro Pakatan Rakyat yang menentang kuat idea kerajaan perpaduan. Beliau juga antara penggerak kempen "PAS Reform" dan "Langgar Hadi".

Khairun Nizam mula mendapat perhatian selepas didakwa menghina bekas Sultan Johor Almarhum Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail dalam tulisannya di blog awal pada Januari tahun lalu.

.................. hakikatnya inilah layanan Presiden PAS kepada blogger yang pro kepada Pakatan Rakyat... apalah salahnya untuk berjumpa.. jika jawatan setakat Presiden parti pun dah berlagak.. dan tidak mahu berjumpa dengan rakyat.. apatah lagi jika jadi Perdana Menter nanti..

Inikah parti yang dikatakan bebas beri pandangan yang menyokong kebebasan bersuara.. tetapi masih menunjukkan sebaliknya...

Inilah presiden yang angkuh dan sombong!!!!

ADUN DAP - Perangai sebijik macam babi!!!

2 Komen!!!


Perangai sebijik macam babi!!!

Dasar DAPigs..

Penipuan wartawan TVSelangor terbongkar!!!

0 Komen!!!
Kalau Tok Guru menipu... apatah lagi anak buah!!!

Lihat sahajalah gambar di bawah, bagaimana anak buah tok guru menipu!!!Sumber : GAP

Kongsi Link Anda