Popular Today

Isnin, Januari 05, 2009

ISRAEL, OBAMA DAN PAKATAN RAKYAT SAMA SAHAJA..

3 Komen!!!
Ramai yang tergamam melihat kekejaman Yahudi dan Israel Laknatullah terhadap pembunuhan rakyat Palestin.

Pada masa kemenagan Obama semua meraikannya... kini Bakal Presiden Amerika Barack Obama tidak akan mengubah pendirian Amerika Syarikat menyokong Israel walaupun rejim Zionis itu secara nyata telah bertindak kejam terhadap Palestin, kata bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.

“Israel sebenarnya memerintah dunia melalui proksinya kerana tiada calon presiden Amerika termasuk Barack Obama yang berani mengatakan bahawa mereka tidak menyokong Israel.

“Malah orang kanan Obama, Joseph Biden, secara terbuka telah mengisytiharkan dirinya sebagai seorang Czarist. Jadi anda boleh bayangkan dasar luar negara Obama pada masa hadapan,” katanya pada satu sidang akhbar di Yayasan Kepimpinan Perdana di sini hari ini bagi mengulas kekejaman Israel menyerang Semenanjung Gaza sejak seminggu lepas hingga menyebabkan hampir 500 penduduk Palestin di situ terbunuh.

Czarist mengamalkan konsep penjajahan atau penaklukan dalam pemerintahan mereka, sama seperti konsep penaklukan yang diamalkan oleh rejim Israel terhadap Palestin ketika ini.

Mengulas mengenai tragedi di Palestin dan sokongan Amerika terhadap Israel, Dr. Mahathir berkata seluruh dunia perlu bersatu menyatakan pendirian dan tentangan terhadap pendirian Amerika yang masih tidak mahu berganjak daripada terus menyokong Israel walaupun dikutuk oleh semua pihak.

Hakikatnya begitulah... harapan rakyat dan masyarakat dunia melihat perubahan apabila Obama menjadi presiden namun ianya hanyalah mimpi ngeri yang menjadi kenyataan.

Dan hal ini juga boleh dikaitkan dengan Malaysia yang mengharapkan perubahan.. namun mimpi ngeri yang mereka hadapi...... seperti orang Melayu di Selangor, Perak, Pulau Pinang.... satu persatu hak dan keistimewaan Melayu dan Islam dicabut secara terancang oleh Pakatan Rakyat..

Kezaliman dan keangkuhan Pakatan Rakyat yang sama seperti Israel dan Osama yang menggunakan nilai universal seperti samarata dan keadilan telah mencabut satu persatu segala terancang hak dan keistimewaan kaum Melayu dan Umat Islam dan tidak dapat disanggah lagi kerana PAS yang diharapkan untuk mempertahankan Islam hanya mampu berdiam diri dan senyap seribu bahasa apabila diserang oleh DAP dan PKR.

Perjuangan PAS selama lebih 50 tahun untuk menubuhkan negara Islam menegakkan undang-undang Islam kini tinggal kenangan..

Sangat memalukan apabila bukan sahaja Hudud tetapi untuk mengusulkan pengharaman arak sahaja tidak berani... Suara yang suatu masa dahulu lantang untuk mengharamkan kilang arak dan tempat perjudian kini senyap seribu bahasa....


Jadi bagaimana wahai penyokong PAS dan pengundi Kuala Terengganu... adakah mahu bersekongkol dengan sibacul PAS ini....

Kongsi Link Anda