Popular Today

Sabtu, Mac 13, 2010

PKR 'bunuh' rakyat Johor

3 Komen!!!
Sudahlah dilanggar, mangsa kemalangan hanya ditinggalkan di tepi jalan... Kurang ajar, biadab, Pembunuh!!

Inilah sikap tidak bertanggungjawab rombongan ANUwar AlJUBURI ketua Umum PKR, Tian Chua pula dilepaskan yang sedang dalam perjalanan ke Mersing.

Mangsa seorang askar berusia 22 tahun yang dilanggar ketika itu dilaporkan parah, patah tangan, Namun mangsa telah meninggal dunia di hospital Kota Tinggi akibat kecederaan parah.

Punca kemalangan berlaku apabila Kereta Mercedes rombongan ANUwar AlJUBURI ini telah memasuki lorong lain dan melanggar penunggang motorsikal tersebut. Rombongan ANuwar AlJUBURI hanya meninggalkan meninggalkan mangsa dan teruskan perjalanan. Adakah ini sikap yang patut berlaku dari seorang pemimpin yang menganggap sebagai pemimpin rakyat.

Sebagai seorang pemimpin sepatutnya bertanggungjawab atas mangsa kemalangan tersebut, adakah di sebabkan dia hanya dua orang mangsa dan salah seorangnya parah maka beliau tinggalkan. Beliau lebih sanggup mengejarkan audiennya di Mersing daripada menjaga mangsa yang dilanggarnya.

Keluarga mangsa kecewa kerana janji Tian Chua untuk ziarah keluarga mangsa hanya janji kosong..di fahamkan rombongan AlJUBURI hanya sempat berhenti seketika lihat mangsa dan terus ke Mersing.

Ini ialah pemimpin biadab, pembunuh dan tidak bertanggungjawab. Jika mangsa seorang Cina atau India tentunya akan lebih perhatian dari mangsa seorang Melayu. Ini pemimpin pembangkang yang sebenarnya mengamalkan perkauman... Melayu hanya dijadikan boneka mereka.. Mereka tidak pedulikan tentang Melayu.

Mereka hanya berlakon menjadi seorang pemimpin yang baik, di depan dilihat membela Melayu tetapi mereka menikam Melayu dari belakang.

Rakyat perlu bangun, khasnya rakyat Johor menentang pembunuh parti Pakatan Rakyat melalui rombongan ANUWAR ALJUBURI.

iNILAH Parti penyangak merosakkan kaum Melayu...

Ayuh bangkit rakyat Johor, menentang pembunuh dan penyangak rakyat Johor.. Kita Jatuhkan Pakatan Rakyat.

Kongsi Link Anda