Jumaat, Mac 26, 2010

Jawablah Karpal!!


Siapa tak kenal Sing Is king.. pemimpin DAP yang mulut celupar, anti Islam dan raja Melayu... Sekarang ini menjadi peguam kepada kes Liwat ANUwar ALjuburi setelah semua peguam Islam lari dari kes liwat ini...

Berikutan pendedahan Zulkifli Nordin, King karpal mencabar supaya mendedahkan pihak yang menawarkan tawaran lumayan... dan kalau berani sila buat laporan polis!!

Dengan nada bongkak, king Karpal berkata "Adakah dia rela dalam atau luar dewan untuk membongkar siapakah pihak ketiga ini?"

Namun kali ini King Karpal tersilap langkah, kalau kail panjang sejengkal, lautan dalam jangan diduga!!.. bahkan karpal pula yang dicabar!!!

Team AP Bebas Zulkifli Noordin, Zahrain Bayan Baru, Tan Tee Beng dan Mohsin Fadzil bersatu suara kini membentuk gerakan Anti Pakatan Aljuburi!!.

King Karpal perlu jawab!!!!

1. Jawab dulu kenyataan Wee Choo Keong (Wangsa Maju)yang menuntut King Karpal itu meminta maaf di atas kenyataanya yang mahu Aljuburi perlu bertaubat kerana mengkhianati rakyat. Selain mempertikaikan kedudukan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai Ketua Umum Pakatan Rakyat (PR) dan meminta Anwar meletak jawatan kerana menimbulkan masalah dalam pakatan pembangkang itu kerana menganjurkan Ahli Parlimen Barisan Nasional lompat parti.(bagi menjayakan Pelan 16 September)

3. Apakah pendirian Karpal berkaitan dengan Islam? Apakah dia masih berpendirian kalau mahu melaksanakan Islam, langkah mayat dia dulu seperti yang pernah dikatakannya dulu? Apa dah jadi dengan pendirian dia? Adakah body dia dah lembik atau dia dah jadi mayat hidup yang tidak mampu mempertahankan pendiriannya?

4. Apakah pendirian Karpal terhadap desakan presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang supaya rukun pertama dalam rukun negara ditukar daripada kepercayaan kepada tuhan, kepada kepercayaan kepada Allah.5. Apakah pendirian Karpal mengenai kenyataan PAS yang menyatakan bahawa pemimpin DAP sudah insaf dan boleh terima Islam.

6. Kami juga nak tanya mengapa dia berdiam diri semasa Ahli Parlimen Bota, Datuk Nasaruddin melompat ke PKR? Kenapa dia tidak mengambil sebarang pendirian semasa itu tetapi hari ini buat pendirian nak cabar kami pula?"

7. Mengapa Karpal tidak mendesak Ahli Parlimen Ipoh Timur, Lim Kit Siang supaya mengambilaih jawatan Ketua Pembangkang jika dia benar-benar mempertahankan nilai-nilai demokrasi yang sering disebutkan.

Jawablah dulu karpal.. ada berani ke?

Tiada ulasan:

Kongsi Link Anda