Khamis, Ogos 06, 2009

Arak - drama PAS Selangor untuk Pilihanraya Kecil Permatang PASir


Ramai berpendapat desakan PAS Selangor supaya kerajaan negeri itu mengugurkan Ronnie Liu sebagai Exco adalah satu sandiwara.

Anggota Majlis Tertinggi Umno Datuk Ahmad Shabery Cheek berkata “Ini semua sandiwara PAS sahaja. Tidak akan ada apa-apa yang berlaku. Ronnie Liu akan terus jadi Exco dan dia (Liu) akan terus guna kuasanya menghalang mereka yang melaksanakan operasi penguatkuasaan.

“Dia akan terus campur tangan dan PAS akan bersuara kononnya dia serius tapi `nothing happens’ (tiada apa-apa akan berlaku) selepas ini,” katannya.

Apatah lagi kini PAS akan hadapi satu lagi Pilihanraya Kecil di Permatang PASir... macam biasa promote diri awal-awal lah...

bagaimana?.. Konon perjuangkan Islam...

bila?.. masa nak Pilihanraya...

Habis.. sebelum ni buat apa?.. makan gaji buta...


PAS pejuang Islam hanya bila Pilihanraya nak tiba... selain itu... Pas masukkan Islam dalam bakul sampah....

3 ulasan:

Atok berkata...

Ye ke.....drama ke....

syoknya tengok drama kan.....

umno tak bikin drama ke...... dah banyak bikin tapi semua penonton bagi rating rendah....siap bagi gred e.....

antara drama arahan umno yang pupular....

1.Rampasan kuasa di Perak....

2.Skrip drama terganggu...kematian di pejabat sprm

3.Drama rasuah terbukti di perhimpunan umno 2009

4.Adegan di beberapa lokasi yang menyaksikan beberapa pelakon handalan umno gagal mengambil hati penonton ..antaranya

Battle of the hills....

Battle of the KTengganu

Battle of Manik Urai......

tungguuuuuuuuuuuu....
ada lagi drama hebat di permatang pasir.....umno sudah menyiapkan pelakon handalannya...

eh..lupa pulak kisah drama rumah khir toyo yang berharga ..katanya 3 juta aje...aje tu nak tarik penonton la tu......maklumlah

sebelum nie umnolah yang telah mengalang semua lesen arak dari diluluskan...sebelum pakatan rakyat ambil alih selangor...umno dah bertindak tegas..rampas arak dipremis tertentu...eh..ade ke???? ade...... ini kerana umno suci dan wangi sesuci dan sewangi mulut di pagi hari

kih....
kihhh....

khh.......wakawkakhihh...

Tanpa Nama berkata...

Kpd Atok,

Kau ni dah gila BABI agak nya.

Kasihan masih buta hati.

Atok berkata...

kih...

kih.....
kih..... atok tak buta hati ,,,tapi buta warne aje...

kih...kih....kih...

bab babi tak gile lah.....

tapi kalau babi menggila memang ramai.......

Kongsi Link Anda