Jumaat, November 06, 2009

Bila Pakar forensik juga pakar menipu


Dr PornTip the tiger show club stripper semalam telah diberkas di thailand, gara-gara dia membuat kenyataan palsu mengenai kesihatan Raja Thailand:

BANGKOK – Forensic expert Dr Khunying Rojanansunanwas arrested today in a sweeping police action designed to put an end to malicious rumors about His Majesty the King’s health, which were blamed for a sell-off in the SET last month.

According to police, Dr Pornthip stated in a 2004 interview for Channel News Asia that “everyone must die sometime.” The statement was made in response to a question about how she felt about the importance of her job as a forensic investigator.

However, police believe that, if applied to sensitive topics, the statement might cause panic and disorder among the Thai public, which could threaten national security.

“To simply state that everyone must die is a malicious and unpatriotic attack on sacred institutions,” said a police spokesperson. “As Thais we must watch our words, and Dr Pornthip did not do so.”

After her arrest, Dr Pornthip made a brief statement in which she pledged her loyalty to His Majesty the King but stood by her statement.

“It’s a biological fact, a matter of science,” she insisted. “People die.”

She was immediately charged on a second count of violating Article 14 of the computer law by circulating false information concerning His Majesty. Not The Nation!

Jadi inilah doktor upahan fuckatan riot? Macam aku katakan dulu, tah mana la si Gobind the benggali jaga babi ni bawak mai si penari bogel tiger show ni!Nampak macam betina sundal ni anti RAJA je, jadi memang sesuai la dia diupah oleh parti yang sememangnya anti RAJA di Malaysia ni!

Korang nampak tak? Takkan la penangkapan dia di Thailand pun konspirasi yang diatur kerajaan kot? So macamana sekarang ni Gobind si anjing gila? Siapa mau check itu mayat TBH? Lu mau cari lagi satu Porn Star ka? Lu sudah kantoi la benggali gila...muahahahaha

Lebih baik lu letak jawatan dari jadi adun dan beli tiket kapal terbang one way, pegi duduk sama itu PornstarTip la banggali gila oi! Sekarang rakyat sudah tau lu punya wayang la macha!

Sememangnya pakatan haram ini sangat durjana dan mereka sesungguhnya berniat jahat! Ayuh pembaca sekalian, mari kita ranapkan pakatan haram anjing kurap ini!

Sumber : parpu kari

1 ulasan:

Teddybear Cute berkata...

Hahaha, biasalah tu encik.

Kongsi Link Anda