Ahad, Julai 17, 2011

Kedah Darul DAP!!!

Syabas PASberg... Nampaknya rakyat dapat melihat swkali lagi bukti Pas terus menjadi pelacur politik & agama..

Keputusan yang dibUat nampaknya melihatkan bagaimAna PASberg sanggup menukar hukum Demi kafir DAPigs.. Hari ni kedah secara rasmi menjadi Kedah DarUl DAPigs.. Semua hukum akhirnya terPaksa MenDapatkan persetujuan DAPigs..

Islam telah dirogol oleh DAP tetapi pas hanya mendiamkan diri.. Kes pertama Kita lihat di selangor apabila Adun DAP telah mempermainkan hadis Rasulullah SAW... Dalam sidang DUN hanya melihat Hadis dipermainkan.. Tiada seorang pun Adun yang kononya darI parti Islam yang Mahu pertahankan hadis Rasulullah SAW ..

Kemudian kes Kedua ialah berkaitan dengan isu larangan pusat hiburN beroperasi di by an Ramadan di kedah yang akhirnya larangan ni terPaksa ditarik Demi undi..

Kini ukuran pelaksanaan Islam dalam Pas ialah undi.. Jika Islam nak dilaksanakan pertimbangan pertama Adalah undi.. Lihat sahaja dasar Negara Islam atau hudud yang terpaksa dibuang dalam tong sampah kerana Islam gagal dapatkan undi..

Pas semakin sesat.. Islam Akan semakin dihina di bawah Pas!!!

3 ulasan:

hangkedee berkata...

Take beer lah juak jauk pas merayakan selogan Negara berkebajikan.Lawan tetap lawan bila nak buat solat Hajat untuk Dapig?

Awanama berkata...

TAHNIAH KEPADA KERAJAAN PAS KEDAH atas kebijaksanaan kepimpinan islam pas mengikut telunjuk KAFIR DAP dengan menarik balik penutupan premis hiburan semasa bulan ramadhan,PAS sudah MURTAD dan sepatutnya PAS sudah tukar ISLAM kepada Parti Duniawi SeMalaysia..ni baru negeri pun PAS tidak boleh nak bertegas mcm mane sekiranya nak perintah negara,di mana islam akan diletakkan dan mungkin byk perubahan undang2 negara membabitkan islam akan dipinda kerana DAP

Awanama berkata...

Rasullullah SAW bersabda: Sesungguhnya ALLAH tidak mencabut ILMU daripada manusia, tetapi akan mencabut ILMU daripada para Ulama. Sehingga jika Ulama itu tidak ada, maka jadilah manusia itu dibawah pimpinan mereka yg BODOH, lalu org2 itu diberikan pertanyaan2 yg akan dijawab tanpa ILMU, sehingga sesatlah mereka serta menyesatkan yg lain.

Kongsi Link Anda